logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Семейно интервю
Тази важна стъпка ще помогне да обменим информация за Вашите бъдещи планове, какъв тип учебно заведение търсите и каква програма би била най-полезна за развитието на Вашето дете.
Консултация учебни заведения
Подробна среща с предложение за няколко вариантa за бъдещото обучение на ученика, ние имаме повече от 15 години опит с училища в над 12 държави. Нашата цел е да намерим правилната програма и среда, където детето да може да разгърне потенциала си.
Организиране на посещения
Практиката да се посещава бъдещото училище от родителите и детето е все по-разпространена. По-време на визитата, ученика се запознава с мястото и може да проведе входни тестове и интервю. Ние ще Ви помогнем с всеки етап от организирането на посещението.
Подготовка за кандидатстване
Нашите консултанти ще Ви запознаят с процеса на кандидатстване в учебното заведение което сте избрали, ще Ви помогнат да подготвите нужните документи и ще Ви подготвят за интервю или други тестове, които се изискват в повечето програми.
Подкрепа по време на обучението
Преди началото на програмата, ще направим подробен инструктаж и подготовка за заминаване, а по време на обучението ще бъдем винаги до Вас ако имате нужда да се свържете с училището.
Skylines България
Адрес: 1142 София
ул. “6-ти Септември” 44

Телефон: (02) 987 9958

e-mail: info@skylines-bg.com

Skype: skylinesbulgaria
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner