logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Inspired Education Group е водеща група от училища за средно образование, обучаваща над 80 000 ученици в над 110 колежа в 24 държави по целия свят. Запознайте се с колежи от групата във Великобритания, Белгия, Испания, Швейцария, Италия и Португалия.
Мислили ли сте за възможностите за средно образование в Европа? Елате и получете отговори на всички ваши въпроси по време на събитието „Ден на пансионните училища в чужбина“, организирано от Inspired Education Group и образователна агенция „Скай Лайнс“. Ние знаем колко е важно средното образование за всяко дете и ще ви съдействаме, за да откриете точното училище според индивидуалните ви предпочитания.
Кога?  13 април 2024 г. от 11:30 часа
Къде? Зала „Колумб“ в Grand Hotel Millennium Sofia.
Регистрирайте се и запазете своето място!
РЕГИСТРИРАЙ СЕ
Inspired налага нови стандарти в пансионното обучение във всички свои училища.
Представител на училищата от международната група Inspired ще Ви очаква на събитието.

Образователните системи са разнообразни, като в зависимост от училището може да избирате измежду международната програма International Baccalaureate, както и британските IGCSE и A-Levels, така и американската High School Diploma с Advanced Placement.

Младежите имат богат набор от извънкласни дейности, насърчаващи всяко дете да намери нещо, което ще му помогне да развие и надгради личните си качества и умения. Има различни клубове по интереси – спорт, изкуство, танци, драма, музика, дебат, обществени науки.
Програма на събитието:
13 април 2024 г. в зала „Колумб“ в Grand Hotel Millennium Sofia

11:30 – 12:30 ч. – Презентация, на която ще може да научите за обучението в пансионните училища, настаняването, таксите и условията.

12:30 ч. – 17:30 – Индивидуални срещи на място с представители на различните училища от групата на Inspired.
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner