logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
За нас

„Скай Лайнс” е специализирана агенция за консултации в областта на образованието в чужбина. Нашите програми обхващат езикови курсове, средно образование и висше образование в чужбина. Вече близо 14 години помагаме на българските ученици и студенти да се ориентират в полето на образованието зад граница и да направят възможно най-добрия избор за своето бъдеще.

В областта на пансионното обучение сме в състояние да предложим голямо разнообразие от образователни пакети на международно признати пансионниучилища в седем европейски държави: Австрия, Великобритания, Германия, Гърция, Испания, Франция и Швейцария.

Целта ни е да консултираме клиентите си според индивидуалните им предпочитания, за да изберем най-правилния за тях път на развитие в сферата на науките. В хода на нашите експертни консултации ние индивидуално опознаваме всеки кандидат, който има желание да продължи своето образование в чужбина. Взимайки под внимание академичната история на децата ние се стремим да им предложим най-подходящите учебни заведения, които да отговарят както на техните специфични потребности, възможности и таланти, така и на визията на техните родителите за бъдещото им развитие. Ние подлагаме на експертен анализ персоналния актив на всеки кандидат и предлагаме комплекс от мерки за увеличаване на шансовете за прием.

Услугите ни представляват конкретно съдействие по всякакви въпроси, свързани с обучението: оформяне и изпращане на пакета от документи за прием в избрани учебни заведения; указания и подготовка за полагането на приемните изпити, които могат да се положат и в нашия Скай Лайнс офис; провеждане на опознавателни срещи с представители на учебното заведение; уреждане на формалностите по организацията на пътуването и настаняването и др. През целия период на обучение агенция за образование в чужбина SkyLines поддържа постоянна кореспонденция с учебните заведения, в които се обучават наши клиенти и редовно информираме родителите за успеха и поведението на техните деца.

В качеството ни на образователни консултанти ние сме в непрекъсната връзка с учебните заведения и получаваме редовна информация за актуалните образователни програми, за състоянието на материално-техническата база, за изменения в цените и условията за прием.

Мрежата от партниращи бординг училища на агенция Скай Лайнс постоянно се обновява и разширява, което е резултат от желанието на нашия екип от специалисти да предложи най-добрите програми за обучение на българския пазар, от гледна точка на качество, цена и предпочитания на кандидатите за обучение в чужбина.

logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner
chevron-right