logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

British International School of Zagreb (BISZ)

Детайли

Място: Загреб, Хърватия

Годишна такса: 120 000 - 150 000 HRK

Образователни програми: IGCSE/ GCSE, A-Level, AS Level

Възраст на учениците: 11 - 18г.

Британското международно училище в Загреб (BISZ) отваря врати на 02 септември 2013 г. BISZ е сестринското училище на Kreativan razvoj, частна образователна и водеща институция, която работи от двадесет и четири години.BISZ с гордост се превръща в първото международно училище в Хърватия, което предлага квалификациите Cambridge Secondary (IGCSE) и Cambridge Advanced (International AS и A Level). Успешното завършване на тези програми обещава на учениците прием във всеки университет в света (включително всичките осем университета от Бръшляновата лига).Училището приема ученици на възраст от 11 до 18 години и днес в него се обучават над 50 националности.

Местоположение

Училището се намира в елегантна, модерна и просторна сграда, в близост до центъра на Загреб (в рамките на 5 км от центъра на града) и е заобиколена от спортни игрища и зелени площи.

Учебни програми

Обучението е изцяло по британската образователна система по програмите GCSE и A-Level.

Настаняване

Пансионът се състои от луксозни двойни или тройни стаи, всяка от коята със самостоялна баня; стаи за релакс и игри, фитнес център и перално помещение.

Спорт и развлечения

The British International School of Zagreb предлага спортни активности като баскетбол, тенис на маса, футбол, йога, гимнастика и плуване.

Изисквания за прием

Изисква се препоръка и академична справка за последните 2 години на обучение. Полагат се тестове за прием и Skype интервю.

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на British International School of Zagreb в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner