logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Totino-Grace High School

Детайли

Място: Minneapolis, Minnesota, USA

Годишна такса: $ 36 450

Образователни програми: American High School Diploma, Advance Placement, Honors Courses, Engineering

Възраст на учениците: 9-12 клас (15г. +)

Училището предлага богата и предизвикателна учебна програма и възможности за съвместно обучение на ученици от 9 до 12 клас. Широката гама от учебни предмети е съвместима с индивидуалните нужди и интереси на всеки ученик. Учителите са сертифицирани, като 1/3 от тях преподават в Totino-Grace повече от 20 години. Totino-Grace има и католическа мисия, като основните ценности са свързани с учение, вяра, служба и общност.

Местоположение

Локацията на Totino-Grace в Минеаполис, предоставя много предимства за неговите възпитаници. Училището е разположено в тих, крайградски квартал с удобен достъп до паркове и еко пътеки, шопинг центрове, планински езера и множество развлечения. В близост е и град St. Paul, който заедно с Минеаполис са известни като градовете близнаци. Всяка година този метрополитен район се класира като едно от най-добрите места за живеене в Сащ.

Учебни програми

Образованието тук е по американската образователна система.

Настаняване

В пансиона се настаняват както местни, така и международни ученици. Учениците се настаняват в самостоятелни или в стаи по двама. Момчета и момичета се настаняват отделно, като всяко отделение на общежитието разполага със собствени душове и санитарен възел. На разположение на учениците са още: кухня, помещения за учене и отдих, перално помещение и двор. Извън училищните часове, учениците се наслаждават на домашно приготвените ястия в семеен стил, приготвени от специален готвач в резиденцията.

Спорт и развлечения

Училището предлага следните спортове: лека атлетика, футбол, американски футбол, плуване, гмуркане, волейбол, тенис, баскетбол, хокей, борба, бейзбол, голф и други. Учениците могат също да участват в разнообразие от сценични изкуства и следобедни клубове. Някои от тях са: театрален клуб, детски пролетен мюзикъл, джаз комбинации, камерен оркестър, боулинг отбор, драма клуб, планинско колоездене, роботика, ученически съвет и много други.

Изисквания за прием

Предоставяне на академична справка за предходните две години, препоръка от учител по англлийски език, препоръка от учител по математика и интервю.

Свържи се с консултант
CATS ACADEMY BOSTON
Бостън е с богата история, център за висше образование с над 250 000 студенти от цял свят, дом на едни от най-големите финансови, биотехнолигични и производствен компании...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
LAKE MARY PREPARATORY SCHOOL
Училището се намира в централна Флорида – четвъртият по население щат в САЩ. Базата на училището е разположена на кратко разстояние от Орландо, където са и увеселителните паркове „Disney World“ и „Sea World Orlando“...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
NORTH BROWARD PREPARATORY SCHOOL
North Broward Preparatory School не само има завидно местоположение, но и фигурира в челната класация на училища по света, които предлагат подготовка за постъпване в колеж. В NBPS учениците се подготвят да: постигнат най-високите...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
NEW MEXICO MILITARY INSTITUTE
Основан през 1891 г. New Mexico Military Institute е единственият държавен колеж с пансион, който предоставя на своите възпитаници, както академична, така и военна подготовка. ..
ВИЖ ПОВЕЧЕ
PERKIOMEN SCHOOL
Perkiomen School се намира в Пенсбург, само на около час от Филаделфия, на два часа от Ню Йорк и на три часа от Вашингтон...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner