logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

The Knox School

Детайли

Място: St James, NY, USA

Годишна такса: USD 60 000

Образователни програми: American High School Diploma programme, AP's

Възраст на учениците: 12 - 18 г.

Основано през 1904 г. от Мери Алис Кинг, The Knox започва като девическо училище в Briarcliff Manor, NY. През 1954 г. придобива настоящия си кампус в Saint James, Long Island, NY и днес обучава приблизително 160 момчета и момичета, 60 от които са международни ученици.

Местоположение

Училището е разположено между бреговете на Stony Brook Harbor и Long Island Sound, само на 90 минути от Ню Йорк и 60 минути от летище JFK.

Учебни програми

Училището предлага American High School Diploma programme и AP's.

Настаняване

Учениците се настаняват в стаи по двама или трима. На разположение имат общи части с телевизори, напълно оборудвани кухни и високоскоростен интернет.

Спорт и развлечения

Предлагат се следните извънкласни дейности и спортове: арт и драма, футбол, волейбол, бягане, тенис, софтбол, бадминтон, баскетбол, кино на открито, каяк и др.

Изисквания за прием

Изисква се академична справка от настоящото училище за последите 3 години на обучение, препоръки от предподаватели по английски език и математика, както и от директора на училището. Предоставя се сертификат за владеене на английски език – TOEFL и SSAT. Насрочва се и Skype интервю.

Свържи се с консултант
CATS ACADEMY BOSTON
Бостън е с богата история, център за висше образование с над 250 000 студенти от цял свят, дом на едни от най-големите финансови, биотехнолигични и производствен компании...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
LAKE MARY PREPARATORY SCHOOL
Училището се намира в централна Флорида – четвъртият по население щат в САЩ. Базата на училището е разположена на кратко разстояние от Орландо, където са и увеселителните паркове „Disney World“ и „Sea World Orlando“...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
NORTH BROWARD PREPARATORY SCHOOL
North Broward Preparatory School не само има завидно местоположение, но и фигурира в челната класация на училища по света, които предлагат подготовка за постъпване в колеж. В NBPS учениците се подготвят да: постигнат най-високите...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
NEW MEXICO MILITARY INSTITUTE
Основан през 1891 г. New Mexico Military Institute е единственият държавен колеж с пансион, който предоставя на своите възпитаници, както академична, така и военна подготовка. ..
ВИЖ ПОВЕЧЕ
PERKIOMEN SCHOOL
Perkiomen School се намира в Пенсбург, само на около час от Филаделфия, на два часа от Ню Йорк и на три часа от Вашингтон...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner