logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

North Broward Preparatory School

Детайли

Място: Форт Лодърдейл, Флорида

Годишна такса: USD 69 710

Образователни програми: International Baccalaureate, Advanced Placement

Възраст на учениците: 15-18 год.

North Broward Preparatory School не само има завидно местоположение, но и фигурира в челната класация на училища по света, които предлагат подготовка за постъпване в колеж. В NBPS учениците се подготвят да: постигнат най-високите резултати сред връстниците си от цял свят; да живеят щастливо в съвременното глобално общество; и да се научат да допринасят за подобряването на живота на другите. Процента на приетите в колежи възпитаници на NBPS е 100%, като наскоро дипломирали се ученици се обучават в елитните университети Колумбия, Корнел, Дюк, Харвард, MIT, Нотр Дам и Принстън. Съоръженията в базата на NBPS предлагат на юношите много възможности да се обучават, спортуват и да се забавляват.

Местоположение

Красивата база на North Broward Preparatory School, разположена върху внушителните 320 декара площ, се намира на 24км. северно от популярния туристически курорт Форт Лодърдейл, в Coconut Creek, Флорида. В САЩ, Форт Лодърдейл е известен като „Венецията на Америка”, защото е построен върху сложен лабиринт от канали в слънчевия щат Флорида. Спокойните сини води и тропическата растителност създават усещането за безгрижност в този красив оазис за обучение и релаксация.

Учебни програми

Учебната програма за гимназиалния курс включва 20 учебни дисциплини за Advanced Placement (AP) и 18 учебни дисциплини за международната програма International Baccalaureate.

Настаняване

Учениците се настаняват по двама в комфортни спални (всички с интернет мрежа) и имат постоянен достъп до залите за учене, игри и социализиране, ТВ салоните, кухненските помещения, трапезариите и пералното помещение. Във всяко общежитие има дежурен педагог, който контролира достъпа до общежитията.

Спорт и развлечения

Учебната програма на NBPS е специално предназначена да осигури перфектен баланс от академична подготовка и извънкласни дейности. Извънкласните занимания ангажират учениците с местната общност, а чрез международни пътувания, обменни програми, спортни състезания и арт състезания с ученици от другите училища от групата на Меритас Скулс, възпитаниците на NBPS се превръщат в граждани на света. Училището разполага с много добри спортни съоръжения и предлага възможност за практикуване на: бейзбол, баскетбол, боулинг, фехтовка, футбол, голф, хокей на лед, лакрос, ръгби, софтбол, плуване, тенис и волейбол. Децата имат възможност и да посещават много забавни и полезни клубове по интереси: за изкуства, химия, творческо писане, гмуркане, екология, история, инвестиции, издателство, политика, испански език, спорта медицина и каране на сърф.

Изисквания и прием

Кандидатите за прием се оценяват въз основа на попълнен формуляр, академична справка за последните две години, препоръки от директор и от един преподавател, изпит на училището и лично интервю.

Свържи се с консултант
CATS ACADEMY BOSTON
Бостън е с богата история, център за висше образование с над 250 000 студенти от цял свят, дом на едни от най-големите финансови, биотехнолигични и производствен компании...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
LAKE MARY PREPARATORY SCHOOL
Училището се намира в централна Флорида – четвъртият по население щат в САЩ. Базата на училището е разположена на кратко разстояние от Орландо, където са и увеселителните паркове „Disney World“ и „Sea World Orlando“...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
NORTH BROWARD PREPARATORY SCHOOL
North Broward Preparatory School не само има завидно местоположение, но и фигурира в челната класация на училища по света, които предлагат подготовка за постъпване в колеж. В NBPS учениците се подготвят да: постигнат най-високите...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
NEW MEXICO MILITARY INSTITUTE
Основан през 1891 г. New Mexico Military Institute е единственият държавен колеж с пансион, който предоставя на своите възпитаници, както академична, така и военна подготовка. ..
ВИЖ ПОВЕЧЕ
PERKIOMEN SCHOOL
Perkiomen School се намира в Пенсбург, само на около час от Филаделфия, на два часа от Ню Йорк и на три часа от Вашингтон...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner