logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

International School of the Algarve

Детайли

Място: Лагоа, Португалия

Годишна такса: EUR 25 500

Образователни програми: GCSE, A Level, AS Level, Diploma de Ensino Secundário

Възраст на учениците: 12-18 год.

Училището е разположено на обширна територия извън града и включва 3 детски градини, 40 класни стаи, спортен салон, 4 арт-студия, 2 кабинета по музика, библиотека, 3 научни лаборатории, 3 компютърни зали с интернет достъп, дизайнерско студио, столова, както и различни спортни съоражения, като футболни, волейболни и баскетболни игрища, два тенис корта и др.

Местоположение

International School of the Algarve е разположено в Лагоя, Южна Португалия. Международното летище Фаро е приблизително на 40 минути от училището, а столицата Лисабон се намира на 2 часа и половина от Лагоя.

Учебни програми

International School of the Algarve има основно училище (от 4 до 10 години) и гимназия (от 11 до 18  години ). Езикът за преподаване на международните студенти е английски език. Обучението се провежда в два отдела:

-Международен отдел–учениците се обучават по британските програми GCSEs и A Levels

-Национален отдел – учениците се подготвят по португалската образователна система.

По – голямата част от учениците продължават образованието си в португалски или английски университети, но една част от тях се записват в американски, канадски или университети от други европейски държави.

Настаняване

Общежитието е разположено в близост до училището и предлага всички необходими  удобства за учениците, както и гледка към едно от най красивите португалски крайбрежия.

В зависимост от възрастта им учениците се настаняват в единични или двойни стаи със самостоятелен санитарен възел.

Спорт и развлечения

Музиката, актьорското майсторство и изкуствата заемат съществена роля в учебната програма. Всяка година се подготвя богата инструментална музикална програма,  разнообразни концерти, пиеси и изложения. Някои от тях се изнасят в училището, а други пред широка публика на обществени места, като църквата на Лагоя или залата на общината.

Училищните спортни отбори се състезават срещу отбори от други местни училища с подкрепата на училищната спортна организация (Desporto Escolar). Организират се състезания по футбол, баскетбол, тенис, гимнастика. Освен това училището участва и в състезания срещу други международни училища в Португалия.

Свържи се с консултант
INTERNATIONAL SCHOOL OF THE ALGARVE
В International School of the Algarve се преподава на английски и португалски език по програмите GCSE, A Level и Diploma de Ensino Secundário.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ST. PETER’S INTERNATIONAL SCHOOL
Международно училище St. Peter’s се намира в най-старата държава на Иберийския полуостров – Португалия, която се гордее със своето богато културно и артистично наследство, разнообразие от пейзажи, идилични плажове и космополитни градове...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner