logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Пансионни училища в Португалия

Средно образование в Португалия
Португалия е страна с вълнуваща история, мореплаватели и откриватели като Вашку да Гама и Магелан и приказна природа. Името на държавата произлиза от град Порту, който се е казвал Cale „красив“. Градът бил важно пристанище, наричано по-късно Portus Cale „красивото пристанище“. Португалия се намира в най-южната част на Западна Европа, а жителите наброяват почти 10млн.

Образователната система за средно образование в Португалия следва определени стандарти и може да се похвали с високо академично ниво. Тя е напълно конкурентноспособна със системите в други западноевропейски страни. Обучението в пансионните училища в Португалия набляга на компютърната грамотност, естествените науки и практическите познания.
Агенция Скай Лайнс си партнира с едно от най-добрите пансионни училища в Португалия- Escola Internacional do Algarve.

International School of the Algarve е разположено в Лагоя, Южна Португалия. Международното летище Фаро е приблизително на 40 минути път от училището, а столицата Лисабон се намира на 2 часа и половина от Лагоя. Учениците се подготвят съобразно британската образователна система, като завършват с квалификация за средно образование от Великобритания. Предлага се и подготовка по португалската образователна система. Образователните програми, които предлага пансионното училище в Португалия са: GCSE, A-Level, Diploma de Ensino Secundário.

Американското международно училище в Залцбург предоставя пансионно настаняване и обучение съобразно системата за средно образование в САЩ, а международното училище St. Gilgen, което също е близо до Залцбург, предлага международна образователна програма International Baccalaureate.

Ето предложенията за бординг училища в Австрия на агенция Скай Лайнс:

INTERNATIONAL SCHOOL OF THE ALGARVE
В International School of the Algarve се преподава на английски и португалски език по програмите GCSE, A Level и Diploma de Ensino Secundário.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ST. PETER’S INTERNATIONAL SCHOOL
Международно училище St. Peter’s се намира в най-старата държава на Иберийския полуостров – Португалия, която се гордее със своето богато културно и артистично наследство, разнообразие от пейзажи, идилични плажове и космополитни градове...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner