logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

St Edward's College Malta

Детайли

Място: Биргу (Малта)

Годишна такса: EUR 21,000 - 23,900

Образователни програми: SEC (national examinations), IGCSE, IB Programme

Възраст на учениците: 11-18 г.

St Edward's College е основан през 1929г. по модел на британските традиционни училища. Построен е върху основата на някогашно укрепление на малтийсите рицари, а задният му двор все още е заобиколен от бастионските стени на крепостта. St Edward's College е частно независимо малтийско училище за момчета до 16г възраст и смесено (момчета и момичета от 16 до 18г възраст). Общият брой на децата е 700. Училището предоставя възможност за целогодишно настаняване и приветства ученици, както от местни, така и от международни семейства.

Местоположение

St Edward's College е разположен в Биргу – средновековен град в южната част на пристанището Гранд Харбър.

Учебни програми

Приемът на ученици e в програмите IGCSE и International  Baccalaureate (IB). Освен международните програми децата могат да се подготвят и за националните изпити (SEC), за които St Edward's College е сертифициран.

Настаняване

Настаняването е за момчета е от 11 до 18 годишна възраст, а за момичета от 16 до 18 годишна възраст (само учащи по IB програмата). Момчетата се настаняват в двойни или единични стаи в общежитиe на територията на колежа. Момичетата се настаняват в отделна част на колежа в по-големи тройни стаи. Освен по пол, учениците се разпределят и по възрасти.

Спорт и развлечения

Колежът разполага с богати спортни съоражения, включващи модерен фитнес център и зала за гимнастика, нова модерна 8-лентова писта по лека атлетика, две футболни игрища, волейболни и баскетболни игрища, многофункционална спортна зала, включваща игрища за баскетбол, два тенис корта и тенис на маса. Учениците могат да изберат да участват и в други дейности след училище като: джудо, готварски курсове, уроци по китара, шах, хокей, ръгби и др.

Изисквания за прием

Изисква се академична справка от настоящото училище и изпити по математика и английски език.

Свържи се с консултант
ST EDWARD'S COLLEGE MALTA
St Edward's College е разположен в Биргу – средновековен град в южната част на пристанището Гранд Харбър.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner