logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

H-FARM INTERNATIONAL SCHOOL

Детайли

Място: Treviso, Italy

Годишна такса: EUR 34 540 – EUR 36 780

Образователни програми: IBO-PYP, MYP, DP, IBCC

Възраст на учениците: 11–18г.

H-International School е пансионно училище, основано през 2005 г. Превръща се в иновативен образователен център с достъп до едни от най-предпочитаните университети по света. Характеризира се с добра академична подготовка, нови стандарти за учене и модерни технологии. Има идеални условия за усвояване на английски и италиански, тъй като 10% от децата са от различни страни, а учителите са италианци с перфектно ниво на английски език. Училището предлага пълни образователни програми за деца от 3 до 18 години, които включват PYP, MYP и DP програма.

Местоположение

H-International School Treviso е „основателят” на H-International училищата. Той е първият открит кампус, който дава началото на поредицата на училищата. Училището в Тревизо е разположено в нов кампус, недалеч от централата на H-FARM, заобиколен от зелената зона на Tenuta Ca 'Tron и на брега на река Силе, кампусът е лесно достъпен от Венеция, Тревизо и Падуа. Тревизо е известен като родно място на популярния десерт тирамису.

Настаняване

В модерно обзаведените общежития, момчетата и момичетата се настаняват отделно, в двойни или самостоятелни стаи.

Спорт и занимания

Сред най-популярните видове спорт са баскетбол, волейбол, футбол, голф, ръгби, тенис и лека атлетика. Училището разполага и с открито и закрито игрище за волейбол. На територията на кампуса има още фитнес зала, стена за катерене, площадка с изградени съоръжения за за скейтборд и колело BMX. Организират се и много културно-развлекателни събития.

Изисквания за прием

Държат се специалните тестове на училището по английски език и математика.

Свържи се с консултант
H-INTERNATIONAL SCHOOL
Кампусът на H-International School е разположен близо до Венеция, на 10 минути от международното летище Марко Поло и от плажа Jesolo....
ВИЖ ПОВЕЧЕ
INSTITUT SAINT-DOMINIQUE ROME (ISD)
Institut Saint-Dominique е пансионно училище, намиращо се в Рим. То е едно от най-престижните френски училища в Италия.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
INTERNATIONAL SCHOOL OF MILAN
Най-новата сграда на училището, която е открита през септември 2013г. се намира само на няколко километра от центъра на Милано в община Баранзате.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ST LOUIS SCHOOL
St Louis School се намира в Милано, един от най-известните градове в Италия, с богато историческо наследство и атмосфера, благодарение на впечатляващата катедрала Duomo, театър La Scala, каналите Navigli, красивите паркове, музеи и галерии на Милано.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner