logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

The Royal School, Dungannon

Детайли

Място: Дънганън, Северна Ирландия

Годишна такса: GBP 11 550

Образователни програми: 2-year GCSE, A-level

Възраст на учениците: 11-18 г.

The Rоyal School, Dungannon е едно от първите пансионни училища в Ирландия с богата и интересна история, стартираща през 1608 година. То има дългогодишна висока репутация благодарение на отличните резултати на своите възпитаници. В училището се обучават 52 ученици на пансион, 42 от които международни, а 95% от завършващите продължават образованието си в университети, включително в Oxford и Cambridge. Училището предлага традиционно английско образование с фокус върху академичните програми 2-year GCSE и A-level, предоставяйки много голям избор от учебни предмети и дейности.

Местоположение

Тhe Royal School се намира в Дънганън, област Tайроун, Северна Ирландия. Летищата Белфаст и Белфаст Сити са на 45 мин път с кола, а летище Дъблин - на 1,5 часа път с кола.

Учебни програми

The Rоyal School, Dungannon предлага обучение в програмите 2 year GCSE и A-level като задължително се изучават английски език, математика и природни науки (биология, химия, физика).

Настаняване

Момчетата и момомичета се настаняват в отделни общежития, които разполагат с обзаведени и реновирани стаи с 2 или 4 легла и самостоятелен санитарен възел. На разположение на учениците са кухня, перално помещение, както и пространства за почивка и отдих, снабдени с Wi-Fi и TV.

Спорт и развлечения

The Rоyal School разполага с удобни учебни зали, специализирани зали за часовете по науки, дизайн и технологии, репетиционни музикални зали и други. На разположение на учениците са спортни съоръжения като: многофункционални зали, фитнес зала, игрища за ръгби, хокей, футбол и тенис кортове. Редовно се организират екскурзии и пътувания до природни забележителности в Ирландия, както и до големите столици в Европа. Предлагат се разнообразни занимания по музика, театрално изкуство и спорт в извънучебното време. Учениците в The Royal School печелят много медали на редовните съботни състезания, а спортната програма включва: ръгби, футбол, хокей, тенис, тенис на маса и други. Неслучайно  девизът на училището е „Perseverando“ или „Не се предавай“. Има възможност за участие и в клубове по интереси в областта на науката, литературата, шах, дизайн на компютърни игри, екология, предприемачество и други.

Изисквания за прием

За приема се изискват копие на академична справка от настоящето училище за последните 2 години на обучение и интервю с кандидата по Skype. Един от най-важните критерии за прием е добро владеене на английски език, а притежаването на сертификат (IELTS, Cmabridge Flyers) е предимство. За отлични ученици, училището дава 10% стипендия от таксата за първата година на обучение.

Свържи се с консултант
CAMPBELL COLLEGE BELFAST
Campbell College Belfast се намира в Източен Белфаст, област Антрим, Северна Ирландия. Той разполага с над 100 акра зелени площи. Летище Белфаст е на 30 минути път с кола, малкото летище Белфаст Сити e само на 5 минути път, а Лондон - на 1 час път със самолет от колежа.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
SEK – INTERNATIONAL SCHOOL DUBLIN, IRELAND
В училището се обучават 52 ученици на пансион, 42 от които международни, а 95% от завършващите продължават образованието си в университети, включително в Oxford и Cambridge
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ТHE ROYAL SCHOOL, DUNGANNON
The Rоyal School, Dungannon е едно от първите пансионни училища в Ирландия с богата и интересна история, стартираща през 1608 година. То има дългогодишна висока репутация благодарение на отличните резултати на своите възпитаници.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner