logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

SEK – International School Dublin, Ireland

Детайли

Място: Lower Windgates, Windgate, Co. Wicklow, Ireland

Годишна такса: EUR 31 000 – 35 000

Образователни програми: Middle Years Programme (MYP) and Diploma Programme (DP)

Възраст на учениците: 11 – 18 г.

Училището е основано през 1981 г. като основната му сграда е построена през 1860 г. и е в грузински стил. Модерните пристройки са оборудвани с широк спектър от съвременни технологични ресурси и лаборатории. Външните съоражения на училището включват: тенис кортове, баскетболни, футболни и ръгби игрища, както и обширни зелени площи предназначени за спорт и отдих. Училището е първата образователна институция в Ирландия легализирана да обучава своите възпитаници по програмата IB. Голямата библиотека на училището разполага с над 3760 издания на английски, испански, френски и немски език.

Местоположение

SEK – International School Dublin се намира в красива местност в графство Уиклоу върху площ над 20 хектара. Местността известна като „Градината на Ирландия“ е недалеч от Атлантическия бряг и на 30 км от Дъблин. Графството е селектирано като едно от най-добрите места за живеене в света. 

Учебни програми

Основната програма на обучение е IB.

Настаняване

По-малките учениците се настаняват във внимателно селектирани ирландски приемни семейства, за да се гарантира възможността за усвояване на местните език, обичаи и начин на живот. Учениците в последните две години на обучение могат да бъдат настанени и на общежитие.

Спорт и развлечения

Всяка събота учениците имат възможност да посетят музеи, художествени галерии и места от културен интерес, както в Дъблин така и в местностите около училището. Всеки срок се организират екскурзии с цел опознаване на основните градове в Ирландия. В училището се предлагат: футбол (отбора на училището взима участие в местната шампионска лига), баскетбол, хокей, ръгби, тенис, конна езда, голф, зумба, йога, рисуване, театрално изкуство и уроци по пиано. Всяка година SEK – International School Dublin участва активно в програмата за културни събития в Дъблин, която включва посещение на пиеси, концерти и изложби в научната галерия на Trinity College Dublin.

Изисквания за прием

При кандидатстване се предоставя академична справка за последните 2 години на обучение, препоръка от учител и се полагат входящите изпити на училището. Успешните кандидати преминават и интервю по Скайп.

Свържи се с консултант
CAMPBELL COLLEGE BELFAST
Campbell College Belfast се намира в Източен Белфаст, област Антрим, Северна Ирландия. Той разполага с над 100 акра зелени площи. Летище Белфаст е на 30 минути път с кола, малкото летище Белфаст Сити e само на 5 минути път, а Лондон - на 1 час път със самолет от колежа.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
SEK – INTERNATIONAL SCHOOL DUBLIN, IRELAND
В училището се обучават 52 ученици на пансион, 42 от които международни, а 95% от завършващите продължават образованието си в университети, включително в Oxford и Cambridge
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ТHE ROYAL SCHOOL, DUNGANNON
The Rоyal School, Dungannon е едно от първите пансионни училища в Ирландия с богата и интересна история, стартираща през 1608 година. То има дългогодишна висока репутация благодарение на отличните резултати на своите възпитаници.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner