logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Campbell College Belfast

Детайли

Място: Белфаст, Северна Ирландия

Годишна такса: GBP 15 430

Образователни програми: 2-year GCSE, Pre A-level, A-level

Възраст на учениците: 11 - 18г.

Campbell College Belfast има 125-годишна репутация на популярно пансионно училище в Ирландия за момчета, които постигат високи академични резултати и успешно продължават образованието си в английски университети. Колежът е определян като „скрит скъпоценен камък“ според  изданието Good Schools Guide. В училището се обучават 150 ученици на пансион, 94 от които международни от над 30 страни по света. Сградите на училището впечатляват с историята си от Викторианската епоха - неслучайно мотото на колежа е „Ne Obliviscaris“/“Да не се забравя“. Преподавателите в Campbell College Belfast следват философия, в центъра на която е индивидуалността и уникалните постижения на ученика. Базата разполага с впечатляващи зелени игрища и спортни съоръжения, както и с библиотека, специализирани учебни зали, музикални зали, медиен център и други удобства за академичните, спортните и извънкласните изяви на учениците.

Местоположение

Campbell College Belfast се намира в Източен Белфаст, област Антрим, Северна Ирландия. Той разполага с над 100 акра зелени площи. Летище Белфаст е на 30 минути път с кола, малкото летище Белфаст Сити e само на 5 минути път, а Лондон - на 1 час път със самолет от колежа.

Учебни програми

В Campbell College Belfast се предлагат програмите 2-year GCSE, Pre-A level и A level. Към училището има специализиран департамент, който дава възможност за подпомагане на учениците при затруднения с програмата, така че да успеят да разкрият своя пълен потенциал. Учениците в горните класове имат на разположение департамент за кариерно ориентиране.

Настаняване

Момчетата в пансиона се настаняват в модерни стаи със самостоятелен санитарен възел, снабдени с удобства. Пансионът непрекъснато се обновява и разширява.

Спорт и развлечения

За учениците се предлага богат избор от занимания в извънучебното време, както и програма през уикендите наред със спортове като ръгби, хокей, футбол, плуване и други.

Изисквания за прием

  1. академична справка от настоящето училище за последните 2 години на обучение;
  2. препоръка от учител;
  3. полагане на тест по английски език и интервю с кандидата по Skype. 
Свържи се с консултант
CAMPBELL COLLEGE BELFAST
Campbell College Belfast се намира в Източен Белфаст, област Антрим, Северна Ирландия. Той разполага с над 100 акра зелени площи. Летище Белфаст е на 30 минути път с кола, малкото летище Белфаст Сити e само на 5 минути път, а Лондон - на 1 час път със самолет от колежа.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
SEK – INTERNATIONAL SCHOOL DUBLIN, IRELAND
В училището се обучават 52 ученици на пансион, 42 от които международни, а 95% от завършващите продължават образованието си в университети, включително в Oxford и Cambridge
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ТHE ROYAL SCHOOL, DUNGANNON
The Rоyal School, Dungannon е едно от първите пансионни училища в Ирландия с богата и интересна история, стартираща през 1608 година. То има дългогодишна висока репутация благодарение на отличните резултати на своите възпитаници.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner