logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Ranum Efterskole College

Детайли

Място: Ранум, Дания

Годишна такса: EUR 22 845

Образователни програми: IGCSE, AS-level, A-level

Възраст на учениците: 14 – 18г.

Ranum Efterskole college е едно от най-големите частни, международни училища в Дания. Колежът разполага с обширен кампус, 4 жилищни сгради, зони за отдих, спортни съоражения и модерни класни стаи. Намира се в непосредствена близост до езера, гори и море. В него се обучават повече от 450 деца.

Местоположение

Ranum Efterskole College е разположен в Ранум, който е датски град в живописна провинциална местност в северната част на полуостров Ютланд. Ранум е известен с богата история и традиции в областта на образованието. Първият колеж там е създаден през 1848г., а към днешна дата, учебната база е  част от Ranum Efterskole College.

Учебни програми

Програмите, които предлага колежът за международни ученици са:  IGCSE, AS-level, A-level, като децата имат възможност да се запишат за 1, 2 или 3 години в зависимост от степента, която искат да придобият. Годишната такса включва: пансион, храна, обучение, училищна униформа и раница.

Училището организира и по три пътувания на срок до различни дестинации, в зависимост от предметите, избрани от ученика.

Настаняване

Учениците се настаняват в 4 различни сгради на територията на училището. В зависимост от нуждите и предпочитанията им се предлагат просторни стаи с по 1, 2, 4 или 6 легла със самостоятелен санитарен възел. Момчета и момичеата се настаняват в отделни крила на сградите.

Спорт и развлечения

В свободното си време учениците могат да избират между различни развлекателни спортни или други дейности като: баскетбол, бадминтoн, катерене, хандбал, футбол, плажен волейбол, ветроходство, танци, музика, игри, кино вечери и други.

Изисквания за прием

Навършени 14 години. Учениците притежаващи диплома за IGCSE могат да се запишат директно за програмите AS и A-levels.

Свържи се с консултант
RANUM EFTERSKOLE COLLEGE
Ranum Efterskole College е разположен в Ранум, който е датски град в живописна провинциална местност в северната част на полуостров Ютланд. Ранум е известен с богата история и традиции в областта на образованието.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BGI ACADEMY
BGI Academy е разположена на полуостров Ютланд - на 260 км от летище Копенхаген. Ютланд е една от най-гъсто населените части на Дания, а и една от най-развитите в икономически план.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner