logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

TASIS The American School

Детайли

Място: Лугано, Швейцария

Годишна такса: CHF 91 000

Образователни програми: International Baccalaureate, Advanced Placement

Възраст на учениците: 12-18 год.

TASIS е най-старото частно американско пансионно училище в Европа. Обучава 684 момичета и момчета от над 50 националности на възраст от 12-18 години. Разполага се в няколко исторически сгради за учебни занятия и специално построени за целта модерни общежития. Villa De Nobili е най-забележителната сграда - някогашно представително жилище на маркиз De Nobili, посланик на Италия в Швейцария, сега оборудвана с класни стаи, административни офиси и столова. В останалата част на базата са физкултурен салон, нова библиотека и театрален комплекс.

Местоположение

TASIS се намира в непосредствена близост до селцето Montagnola, Южна Швейцария. Гледката е към заснежените алпийски върхове на север, палмови дръвчета, езерото Лугано и границата с Италия на юг. Организират се експедиции и екскурзии в красивите околности.

Настаняване

Възпитаниците на TASIS се настаняват на пансион в двойни и тройни стаи в шест общежития. Храненето е в столовата на училището. Осигурен е достъп до сградата на училищния съвет за лекции, дискусии, филмови прожекции и други социални дейности.

Спорт и развлечения

Спортните занимания са два дни в седмицата и включват следните спортове: футбол, волейбол, баскетбол, плуване, тенис, голф и др. Организират се екскурзии в Париж, Рим, Мадрид, Истанбул, Дъблин, Ню Йорк, Йордания, Кения, Камбоджа, Прага, Берлин, Мароко, Барселона, Лисабон и др. През първата седмица от пролетния семестър всички участват в ски седмица в ски курорта Crans-Montana в Западна Швейцария.

Изисквания за прием

Академична справка за последните 2 години , тест по английски език и математика.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner