logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Surval Montreux, Girls School in Switzerland

Детайли

Място: Montreux, Switzerland

Годишна такса: CHF 96 075

Образователни програми: American High School Diploma, Advanced Placements, IGCSE, A-Level, French Immersion and Culture Programme

Възраст на учениците: 12 – 19 г.

Чрез индивидуалните и международно признати учебни програми, на момичетата се предлага възможността да обикнат учението, да се развиват и израстват интелектуално, личностно и духовно, и да станат лидери с истинско чувство за социална отговорност.

Местоположение

Surval Montreux е международно пансионно училище, което е само за момичета на възраст от 12 до 19 години. Разположено е в град Монтрьо, с уникална гледка към Женевското езеро и швейцарските Алпи.

Учебни програми

Училището предлага програми, както по американската, така и по британската образователна система. Курсът на обучение е персонализиран според индивидуалните нужди и цели на всяко момиче, като пътят към висше образование е отверен към Великобритания, САЩ, Швейцария и други университетски дестинации в световен мащаб.

Настаняване

Пансионът на училището може да настани до 60 момичета годишно. Първоначално построена като хотел, красивата къща осигурява домашна среда и уют за момичетата. Стаите се споделят от 2 или 3 момичета, като има и няколко единични стаи. Повечето стаи имат тераси с прекрасна гледка към езерото или планината, като всички имат лични сейфове и хладилник за съхранение на всякакви напитки и закуски. Във всички стаи има Wi-Fi.

Спорт и развлечения

Спорт: водни спортове, катерене, туризъм, йога, тенис, колоездене, конна езда, волейбол, ски и зимни спортове.

Пътувания и екскурзии: Surval Adventure Weekend, ски седмица, културни пътувания и екскурзии на местно ниво и в Европа.

Клубове по интереси: модел на Обединените нации, Дебат, Книжен клуб, Френски език, Испански/италиански за начинаещи, лека атлетика, фитнес, туризъм, волейбол, музика, бизнес, студентски съвет, благотворителни организации, дигитални комуникации, организиране на събития.

Изисквания за прием

Предоставяне на академична справка от текущо училище, копие на лични документи и попълване на апликационна форма.

 

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Surval Montreux, Girls School in Switzerland в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner