logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

St George’s International School Switzerland

Детайли

Място: Монтрьо, Швейцария

Годишна такса: CHF 73 030 – CHF 105 740

Образователни програми: Pre-IB, IB, IGCSE, High School Diploma

Възраст на учениците: 10 - 18 г.

St George’s International School, член на Inspired Group, e първокласно пансионно училище и водеща образователни институция в Швейцария. Създадено през 1927 г., днес в него се обучават 400 ученици от 60 различни националности, като споделят близка до семейната атмосфера. Мисията на училището е да се развиват индивидуалността, самоувереността и отношението към ученето. Базата на училището включва изкуствено игрище за футбол, многофункционални и тенис кортове, спортни зали, библиотека, компютърни и научни лаборатории, концертна зала, ателиета за изкуства, танцово студио, приключенски паркове на открито и други. Всеки семестър възпитаниците на училището участват в благотворителни кампании, събирайки дарения за социални каузи. Децата със спортни заложби работят с професионални треньори и редовно участват в състезания и турнири.

Местоположение

St George’s International School се намира в близост до Монтрьо, в околността Clarens, на по-малко от час път с кола от Женева. Училището се помещава на 12 акра живописна площ с гледка към Женевското езеро и Алпите.

Учебни програми

Училището предлага обучение в програмите Pre-IB, IB, IGCSE и High School Diploma.

Настаняване

Момчетата и момичетата в пансиона се настаняват в общо четири общежития в eдинични, двойни и четворни с стаи. Те разполагат още и с удобен стол за хранене, пространства за отдих и общи всекидневни за социализиране или игри.

Спорт и развлечения

Възпитаниците на St George’s International School са насърчавани ежедневно да развиват своите артистични, музикални и спортни умения. Те могат да участват в клубове по изкуства, певчески хор, музикално-театрален клуб с концерти, представления и изложби на училището, а спортната програма включва голям избор от дисциплини (тенис, голф, нетбол, футбол, гимнастика, биатлон и др.), в учебно и извънучебно време с акцент върху отборната игра. През зимния сезон учениците се учат да карат ски и сноуборд, посещавайки различни курорти в Швейцарските Алпи. Програмата през уикендите включва екскурзии до градове и забележителности във Франция, Италия и Швейцария, маратони, посещения на атракциони, къмпингуване, биатлон, колоездене, туризъм, кино вечери, пейнтбол, скаутски обучения, скално катерене, рафтинг, екстремни спортове, параглайдинг и други.

Изисквания за прием

· копие на академична справка от настоящето училище за последните 2 години на обучение;

· полагане на тестове за проверка на нивото на английски език и логическо мислене;

· интервю по Skype.

 

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на St George’s International School Switzerland в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner