logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Lyceum Alpinum Zuoz

Детайли

Място: Цуоц, Швейцария

Годишна такса: CHF 79 500 - CHF 95 000

Образователни програми: International Baccalaureate, Swiss Matura

Възраст на учениците: 12-18 год.

Философията на Alpinum Zuoz се основава едновременно на традицията и новаторството. Учениците се възпитават в справедливост, дисциплина, отговорност, космополитност и обучение през целия живот. Към момента 40% от възпитаниците са от Швейцария, 35% - от Германия и 25% - от различни страни на света.

Местоположение

Международният лицей Alpinum Zuoz е с прекрасно местоположение - швейцарските Алпи, в близост до известния ски курорт Сент Мориц. Базата на училището и спортните площадки към него заемат обширен терен с прелестен изглед към живописното алпийско селце Зуоз.

Настаняване

Децата се настаняват в комфортни модерни общежития. По-малките момчета и момичета са в двойни или тройни стаи, а по-големите – в единични стаи.

Спорт и развлечения

Спортовете в Alpinum Zuoz са крикет, футбол, тенис, голф, хокей на лед, Итън Файвс, физкултура, а през зимата – ски и сноуборд. Избираемите предмети варират от актьорско майсторство, хор, бенд и визуални изкуства до участия в еко проекти, разменни програми с други училища и културни мероприятия.

Изисквания за прием

Изисква се информация за академични постижения, семейно положение и препоръки от предподаватели. Ученикът полага изпит и преминава интервю.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner