logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

John F. Kennedy International School

Детайли

Място: Saanen/Gstaad – Switzerland

Годишна такса: CHF 72,500 – CHF 74,500

Образователни програми: Early Years, Primary, Middle Years

Възраст на учениците: 4 – 14 години

Основано през 1971 г., международно училище John F. Kennedy приема дневни и пансионни ученици на възраст между 4-14 години. Обучението се провежда в малки групи на английски език с френски като втори език и въведение в немския. Сградата на училището разполага с модерни класни стаи, научна лаборатория, библиотека и медиен център, както и голяма многофункционална зала за драматични постановки, мюзикъли и събрания.

Местоположение

Училището е разположено в красивите швейцарски Алпи в един от най-скъпите и луксозни ски курорти в света – Гщаад.

Настаняване

Пансионът, разположен в близост до училището, в сърцето на живописното селце Занен, е изключително приветлив, носещ уютна домашна обстановка. Приема до 25 момчета и момичета, които могат да избират между двойни, тройни или четворни стаи.

Учебни програми

JFK поддържа високи академични стандарти, а учениците следват британската образователна система. Децата се обучават в малки групи от учители, които посвещават времето си за подпомагане знанията на всеки ученик според индивидуалните му нужди.

Спорт и развлечения

Предлага се широка гама от спортове и извънкласни занимания, включително плуване, кънки на лед и футбол, карате, конна езда, тенис, хор, планинско колоездене. Предлага се и специална ски програма – ски пистите са сред най-добрите в света, а учениците прекарват три следобеда седмично, развивайки своите умения с опитни инструктори.

Изисквания за прием

  • Тест за прием по математика и английски;
  • Академична справка от последните две години на обучение.

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на John F. Kennedy International School в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner