logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

International School Altdorf

Детайли

Място: Altdorf, Switzerland

Годишна такса: CHF 70 000/ *scholarship: CHF 45 000

Образователни програми: IGCSE, MYP, IBDP, Career-Related Academic Program

Възраст на учениците: 13 – 19 г

Разположено в сърцето на Швейцария, сред красивите Алпи и само на кратка разходка от езерото Люцерн, училището предоставя красива и безопастна среда в съчетание с качествено швейцарско образование. Учениците се насърчават да се развиват, както академично, така и физически, благодарение на голямото разнообразие от извънкласни дейности, които се предлагат. Основният приоритет на International School Altdorf е да даде възможност на своите възпитаници да разгърнат истинския си потенциал. Отличното качество на преподаване се дължи на ентусиазираните преподаватели, малкия размер на класовете, както и на модерните класни стаи и спортни съоражения.

Настаняване

Учениците се настаняват на пълен пансион в стаи с по две или три легла, всяка от които със собствен санитарен възел.

Учебни програми

Обучението тук от 14 – 16г възраст може да бъде по английската програма IGCSE или по международната програма MYP.

В последните две години на обучение (16-18 г.) учениците се обучават по международната програма IB.

International School Altdorf е и кандидат за Career-Related Academic Program, която в последните две години на обучение, предлага на учениците възможност да придобият допълнителни житейски умения и бизнес знания, като същевременно изучават предизвикателна и богата академична програма. Програмата е предназначна предимно за ученици, ориентирани към кариера в бизнеса, счетоводството, туризъм, международни отношения или политически науки.

Спорт и развлечения

Основан през 2017 г., кампусът на International School Altdorf разполага с почти всичко необходимо, за да могат учениците, за да имат щастлив и здравословен начин на живот. На разположение на учениците са футболно и баскетболно игрище, както и тенис корт. През лятото децата могат да използват игрището за плажен волейбол и външния плувен басейн. Други любими дейности на учениците, които се провеждат на открито са планински туризъм и колоездене, гребане, каране на ски и фигурно пързаляне.

Уникална част от живота в училището е и приюта за животни разположен в кампуса му. Поверена в ръцете на самите ученици, приютът за животни е дом на понита, зайци, кокошки и кози. Приютът за животни е много популярен в кампуса и позволява на учениците да запазят връзката си с природата по време на цялото си обучение.

Изисквания за прием

· академична справка за последните две години на обучение;

· входящи тестове по английски език и по математика;

· интервю.

*Стипендии

Учениците имат възможност да кандидатстват за академична стипендия, като при одобрение за нея годишните такси подлежат на облекчение и достигат до общо CHF 45 000.

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на International School Altdorf в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner