logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Ecole Nouvelle de la Suisse Romande

Детайли

Място: Лозана, Швейцария

Годишна такса: CHF 64'600 - 72'700

Образователни програми: International Baccalaureate, Swiss Matura

Възраст на учениците: 10-19 год.

Ecole Nouvelle de la Suisse Romande e основано през 1906 г. и е едно от първите училища, въвели международната програма International Baccalaureate. За малко повече от век изгражда отлична репутация с високи академичните постижения. Училищната база е превъзходна - библиотека, мултимедийна зала, компютърен център, кабинети за музика и изкуство, театрална зала, плувен басейн, фитнес център, детска площадка, тенис корт, закрита зала за футбол, баскетбол и волейбол. В Ecole Nouvelle de la Suisse Romande се обучават 600 деца, 40 от които са на пансион.

Местоположение

Ecole Nouvelle de la Suisse Romande е в централната част на прекрасния швейцарски град Лозана, на 60 км от Женева и на 200 км от Цюрих; с централно местоположение в Европа, в близост до Франция, Германия и Италия. Училището е разположено в непосредствена близост до Женевското езеро в западния – френскоезичен, регион на алпийската държава.

Настаняване

Общежитието се намира в историческа реновирана сграда в базата на училището. Децата се настаняват по 1-3 в стая в зависимост от пола и възрастта си. Всички имат достъп до ТВ зала и Wi-Fi. Училищният ресторант предлага три балансирани хранения всеки ден.

Спорт и развлечения

Изборът от спортни, културни и развлекателни дейности е голям - тенис, лека атлетика, баскетбол, волейбол, футбол, хокей; посещения на изложби, музеи и галерии. На разположение са и спортните съоръжения на училището: фитнес зала, тенис корт и спортно игрище. Извънкласните дейности включват рисуване, музика и актьорско майсторство. През почивните дни се организират посещения на културни мероприятия, ски дни, планински разходки и екскурзии.

Изисквания за прием

За пансионно обучение минималната възраст е 12 години. Полага се приемен тест на училището, необходима е и академична справка от предходното учебно заведение.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner