logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

College Champittet

Детайли

Място: Лозана, Швейцария

Годишна такса: CHF 78 200 – CHF 88 700

Образователни програми: IB Program, Bilingual Swiss Maturité, French Baccalaureate

Възраст на учениците: 11 - 18г.

Collège Champittet (Колеж Шампите) е частно дневно и бординг училище в Швейцария основано през далечната 1903 г. Намира се на брега на Женевското езеро – в близост до центъра на Лозана и Олимпийския музей. Вече повече от 115 години колежът предоставя изключително образование както на местни, така и на международни ученици. Кампусът включва: модерни класни стаи, библиотека, компютърни зали, столова, кафетерия и спортни игрища. Като допълнение към редовните часове Collège Champittet е интегрирал 3 нови специални програми за своите бординг ученици, а именно: Etiquette and Manners, Health & wellness, Leadership.

Настаняване

Учениците се настаняват в комфортни общежития в стаи по двама.

Учебни програми

· International Baccalaureate (IB)

· Bilingual Swiss Maturité

· French Baccalaureate

Спорт и развлечения

Колежът се стреми да постигне перфектният баланс между образование, спорт, култура и развлечения през свободното време на учениците. Предлагат се различни извънкласни занимания като: футбол, баскетбол, волейбол, тенис, зумба, програмиране, музика, изкуство и др. През годината се планират както посещения на местни забележителности, така и екскурзии в чужбина, като под внимание се взимат интересите на учениците.

Изисквания и прием

Изисква се академична справка за последните 2 години на обучение. Полага се онлайн тест по английски език и се провежда интервю в самото училище или по Skype.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner