logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Swiss International Scientific School Dubai

Детайли

Място: Al Jaddaf, Dubai

Годишна такса: USD 61 160 – 65 300

Образователни програми: IB PYP, IB MYP, IBDP/ bilingual stream- English-French/ English-German; IB Careers-Related Programme, IB Diploma Courses; Swiss Baccalaureate

Възраст на учениците: 11 – 18 г

SISD е едно от водещите международни училища в Дубай, като възпитаниците му са представители на 75 държави по света. Учебното заведение е сред водещите училища за качествено обучение в света, което комбинира международната програма IB, подготвяща учениците за университети по целия свят и швейцарското образование. Училището разполага с най-съвременните съоражения за обучение и настаняване, които съперничат дори на тези, с които разполагат пансионните училища в Швейцария. Съораженията включват лаборатории от най-високо ниво в областта на програмирането, 3D принтирането, фотографията и др.

Учебни програми

Обучението тук е по изискванията на международната програма IB, като учениците имат възможност да се включат и в двуезична програма, при която освен перфектното усвояване на английски език, те могат да научат още немски или френски език. Засилено се изучава и арабският език.

В SISD може да се завърши и с диплома IBCP, която е предназначена за ученици, които се интересуват от обучение, свързано с определена кариера. Тази програма в последните две години на обучение, предоставя отлична основа за по-нататъшното обучение, както и гарантира готовност на учениците за успех в избраната от тях кариера.

Училището предлага възможност и за получаване на диплома за средно образование по швейцарската образователна система, като подготовката за нея започва от 6 клас, а самата програма от 9 клас.

Настаняване

Учениците се настаняват на пълен пансион в стаи с по две легла, всяка със собствен санитарен възел.

Кампусът разполага с баскетболни, футболни и волейболни игрища, игрище за бадминтон, танцувални студиа, тенис корт, 15 метрова стена за катерене, спортни зали, фитнес зали и плувен басейн с олимпийски размери, който учениците могат да използват както по време на училище, така и след него, дори през уикендите.

Спорт и развлечения

В следобедните часове учениците имат възможност да участват в множество занимания и клубове. Някои от тях са: роботика, лека атлетика, футбол, баскетбол, тенис, шах, карате, чужди езици, пиано, чужди езици, поп и рок групи, театър и др.

Изисквания за прием

-          Академична справка от текущото училище за последните 2 години;

-          Препоръка от учител в текущото училище;

-          Входящи тестове и интервю.

Свържи се с консултант
REPTON SCHOOL
Repton School се води от философията „само най-доброто за всяко дете”, успешно съчетавайки най-новите тенденции в обучението с изпитаната методология на британската образователна система...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
SWISS INTERNATIONAL SCIENTIFIC SCHOOL DUBAI
SISD е едно от водещите международни училища в Дубай, като възпитаниците му са представители на 75 държави по света.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner