logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Пансионни училища в Дубай

Средно образование в Дубай
Дубай е едно от 7 емирства на ОАЕ (Обединени арабски емирства). Те са разположени в югозападна Азия, югоизточните части на Арабския полуостров. Тази богата и атрактивна страна заема площ от 83,600 кв.км. Добай може да се разглежда като най-атрактивната туристическа дестинация в арабския свят, но тя също може да предложи средно образование на световно ниво.

Освен, че е космополитна и мултикултурна държава, ОАЕ е едно от най-сигурните места в света, за живеене и туризъм и обучение. Ето защо средното образование в Дубай е добър и интересен избор.
Агенция "Скай Лайнс" си партнира с едно от водещите британски пансионни училища за средно образование в Дубай - Repton School.

Repton School е първото по рода си пансионно училище в Близкия изток с 450-годишна традиция. Намира се е в Дубай Nad Al Sheba 3-4 и разполага с най-модерни съоръжения.

Средното обрзование в пансионното училище в Дубай, с което си партнираме, предлага обучение по системата за средно образование от Великобритания и International Baccalaureate.
REPTON SCHOOL
Repton School се води от философията „само най-доброто за всяко дете”, успешно съчетавайки най-новите тенденции в обучението с изпитаната методология на британската образователна система...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
SWISS INTERNATIONAL SCIENTIFIC SCHOOL DUBAI
SISD е едно от водещите международни училища в Дубай, като възпитаниците му са представители на 75 държави по света.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner