logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

American Academy Limassol

Детайли

Място: Кипър

Годишна такса: €25,000

Образователни програми: GCSE, IGCSE, AS, A-level

Възраст на учениците: 11-18

Кампусът на училището разполага с общежития, модерно оборудвани учебни зали, лаборатории, библиотека, студия по изкуства, музика и актьорско майсторство.

American Academy Limassol предлага обучение по британските програми  GCSE, IGCSE, AS, A-level. Завършилите продължават образованието си в престижни университети във Великобритания, Америка, Австралия, Канада, Кипър и Гърция

Местоположение

American Academy Limassol  се намира във втория по големина град в Кипър - Лимасол, на Средиземно море. Лимасол е популярна туристическа дестинация, основен център на винопроизводството. Тук е и най-голямото пристанище в страната.

Настаняване

Общежитията са в непосредствена близост до училището, като учениците се настаняват в стаи с 1 или 2 легла. Осигурен е пълен пансион.

Спорт и развлечения

Спортната база на училището предлага възможност за практикуване на: баскетбол, футбол, хандбал, волейбол, стрелба с лък, тенис на корт. Учениците могат да се запишат в разнообразни клубове по интереси - изкуства, танци, математика, журналистика, театрално и ораторско майсторство.

Изисквания за прием

Кандидатите трябва да представят академична справка за последните 2 години и да положат изпити по английски и математика.

Свържи се с консултант
PINEWOOD SCHOOL
Pinewood School е основано през 1950 год. и вече 60 години предлага обучение по американската система за средно образование на момичета и момчета от седми до дванадесети клас.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
AMADEUS INTERNATIONAL SCHOOL
American Academy Limassol се намира във втория по големина град в Кипър - Лимасол, на Средиземно море. ...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner