logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Schloss Neubeuern

Детайли

Място: Нойбойерн, Германия

Годишна такса: EUR 44 340

Образователни програми: German Abitur

Възраст на учениците: 10-19 год.

Международното училище е основано през 1925 г. и е сред най-добрите частни училища в Германия. Обучава около 180 деца в малки класове от по 10-12 души. Сред випускниците има представители на немското висше общество, всестранно развити и интересни млади хора. Приемат се ученици от 10-годишна възраст с минимални или почти никакви познания по немски език, които се обучават в международния отдел, докато се присъединят към съответния клас за своята възрастова категория.

Местоположение

Schloss Neubeuern е само на няколко километра от езерото Chiemsee, между Мюнхен и Залцбург, сред алпийски ски курорти и голф игрища.

Настаняване

Момичетата и момчетата се настаняват в отделни общежития, във всяко - между 10-20 деца. Баните и тоалетните са общи. По-малките ученици са настанени в двойни и тройни стаи, а по-големите - в единични или двойни. Общежитията разполагат с общи помещения с кухненски боксове и телевизор. Там децата се събират да общуват, играят, да гледат телевизия или да си приготвят храна и напитки.

Спорт и развлечения

Спортовете на Schloss Neubeuern са бадминтон, баскетбол, фитнес, футбол, голф, хокей, катерене, планинско колоездене, езда, танци, таекуондо, тенис, волейбол, ски и ветроходство. Работят и клубове по интереси - хор, актьорско майсторство, фотография, рисуване, музика, готварство, грънчарство, моделиране, шах, химия, компютри, годишник на училището. Всяка година се провежда едноседмична екскурзия до друга държава.

Изисквания за прием

За прием се изисква CV, академична справка за последните три години, препоръки от преподавател и есе на немски или английски език на тема Кой съм аз и какво очаквам от обучението ми в Schloss Neubeuern.

Свържи се с консултант
BERLIN BRANDENBURG INTERNATIONAL SCHOOL
Berlin Brandenburg International School (BBIS) е напълно акредитирано англоезично училище с 560 ученика. Базата му Сииберг, в южната част на Берлин на езерото Макнау се гордее с превъзходните си спортни площи, отлично оборудван физкултурен салон и ...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
PÄDAGOGIUM BAD SACHSA
Bad Sachsa е малко градче на южния склон на планината Хартц, което се слави с чистия си въздух и мек климат. Самото училище се намира в тих и спокоен район до планината Ravensberg, където в непосредствена близост има ски курорт с писти...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
SCHLOSS HOHENWEHRDA SCHOOL
Schloss Hohenwehrda School е пансионни училище, в което се обучават само около 100 ученика. To е идеалното място да прекарате една академична година в Германия
ВИЖ ПОВЕЧЕ
SCHLOSS NEUBEUERN
Schloss Neubeuern е международно училище основано през 1925г., което се счита за едно от най-добрите частни училища в Германия. Schloss Neubeuern е с не много голям размер и в него се обучават около 220 деца в малки класове от по 10-12 души...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
SCHULE SCHLOSS SALEM
Schule Schloss Salem се намира в живописния район на град Залем, близо до Щутгарт. Училището е част от международната организация на училищата, които предлагат International Baccalaureate.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner