logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Пансионни училища в Германия

Средно образование в Германия
Средното образование в Германия е синоним на качество. То отваря вратите за възпитаниците му към една от най-успешните системи за висше образование в света – немската, а международните пансионни училища в Германия дават възможност за висше образование в целия свят.

​Средното образование в Германия се базира на солидна теоретична основа и широки практически познания. Германия предлага средно образование за ученици от различни националности. Това е държава, която се слави с безупречната си академична подготовка. Средното образование в Германия е насочено към личностното развитие на всеки ученик, като се взимат под внимание неговите характерни социални умения както и неговите таланти и възможности.
В международните пансионни училища в Германия, с които си партнираме, учениците трябва да се явят на зрелостни изпити след 12-ти или 13-ти клас. Това представляват матурите в средното образование там. Известни като German Abitur, а официалното им наименование е Аllgemeine Hochschulreife. Те са подходящи за практическо образование и за профилиране в конкретна сфера. В повечето пансионни училища за средно образование в Германия в горните класове има програми за кариерно развитие. Те дават насоки и помощ при кандидатстването в университет.

Агенция Скай Лайнс Ви представя едни от най-търсените и реномирани училища за средно образование в Германия. В тях всеки гимназист може да се обучава освен по класическата немска система за диплома German Abitur и по международната програма International Baccalaureate.
BERLIN BRANDENBURG INTERNATIONAL SCHOOL
Berlin Brandenburg International School (BBIS) е напълно акредитирано англоезично училище с 560 ученика. Базата му Сииберг, в южната част на Берлин на езерото Макнау се гордее с превъзходните си спортни площи, отлично оборудван физкултурен салон и ...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
PÄDAGOGIUM BAD SACHSA
Bad Sachsa е малко градче на южния склон на планината Хартц, което се слави с чистия си въздух и мек климат. Самото училище се намира в тих и спокоен район до планината Ravensberg, където в непосредствена близост има ски курорт с писти...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
SCHLOSS HOHENWEHRDA SCHOOL
Schloss Hohenwehrda School е пансионни училище, в което се обучават само около 100 ученика. To е идеалното място да прекарате една академична година в Германия
ВИЖ ПОВЕЧЕ
SCHLOSS NEUBEUERN
Schloss Neubeuern е международно училище основано през 1925г., което се счита за едно от най-добрите частни училища в Германия. Schloss Neubeuern е с не много голям размер и в него се обучават около 220 деца в малки класове от по 10-12 души...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
SCHULE SCHLOSS SALEM
Schule Schloss Salem се намира в живописния район на град Залем, близо до Щутгарт. Училището е част от международната организация на училищата, които предлагат International Baccalaureate.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ST. GEORGE'S SCHOOL, THE BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL
St. George’s School е международно пансионно училище, което следва британската образователна система. От създаването на училището през 1985г. до сега, учителите насърчават индивидуалните заложби и таланти на учениците..
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner