Worksop College and Ranby House

Детайли

Място: Worksop, Nottinghamshire, UK

Годишна такса: GBP 22 017 – GBP 29 667

Образователни програми:  1 – year GCSE, GCSE, A-level

Възраст на учениците:  8 – 18 г.

Училището се гордее както със своите академични, така и със спортните си съоражения включващи, голф и крикет академии, тенис кортове, 25 метров плувен басейн, фитнес зака и др. От тук произлизат и много от музикалните таланти в областта, а музикалното образование върви паралелно с академичното. Изкуствата и дизайна са също много добре развити предмети, като се използва най-модерно оборудване.

Местоположение

Училището е разположено на 330 акра площ в сърцето на северен Нотингамшир в град Уърксоп. Основано е през 19 век, като през декември 2010 г. се събира заедно с подготвителното училище Ranby House образувайки едно общо частно дневно и пансионно училище за ученици между 3 и 18 г.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната образователна система във Великобритания, включваща програмите GCSE и A-level. Учебната програма е изготвена по начин, който й позволява да бъде разбираема и достъпна за всеки ученик взамисимост от индивидуалните му нужди на обучение.

Настаняване

Момчета и момичета се настаняват отделно в просторни стаи, като във всяко общежитие има както удобни и комфортни общи помещения снабдени с мултимедия, така и кухненски помещения.

Спорт и развлечения

Учениците имат възможност да практикуват и участват в 300 различни клубове и активности, като някои от тях са: тенис, плуване, ръгби, нетбол, хокей, крикет, музика, драма, хорове пеене и много други.

Изисквания за прием

  • Посещение на колежа за лично интервю с Директора или Скайп интервю;
  • Препоръка от текущото училище;
  • Академична справка за последните 2 години на обучение;

 

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Worksop College and Ranby House в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ