logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Whitgift School

Детайли

Място: Кройдън, Лондон

Годишна такса: GBP 41 550

Образователни програми: GSCE, A Level, IB, BTEC

Възраст на учениците: 13-18 год.

Частното училище за момчета е основано през 1596 г. Разположено е на 200 000 кв. м парк в автентични реновирани сгради. Разполага с изключително модерно музикално училище и концертна зала, със специално оборудвани помещения за изследователска дейност, технология, изкуство и дизайн, библиотека, научен, спортен и конферентен център, а наскоро е завършен и за сценични изкуства. По-малките ученици се отличават с академичната си работа и театрална дейност. След 2-годишната програма GCSE момчетата показват много високи резултати на изпитите и Whitgift School е в класациите на топ 10 или 20 училища в страната. Учителите се стараят да осигурят успешен преход към A Level и IB програмата.

Местоположение

Whitgift School е в квартала South Croydon, Лондон - едновременно близо до възможностите за забавления и социален живот на столицата, както и до спокойнствието и тишината на провинция Съри.

Настаняване

Общежието е на няколко метра от училището, с общи стаи за почивка, игри и учене. Учениците имат достъп до отлични IT съоръжения и частни градини. Настаняването е в двойни или тройни стаи, всички спални са с обособени места за учене и прилежаща баня. По-малките се настаняват на първите етажи.

Спорт и развлечения

В Whitgift School се предлага избор от 40 вида спорт, сред които футбол, баскетбол, нетбол и др. Момчетата са печелили няколко пъти национални купи и състезания в различни дисциплини.

Изисквания и прием

Попълва се формуляр за кандидатстване и се държи специален изпит на училището.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner