logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Wellington School

Детайли

Място: Уелингтън, Самърсет, Великобритания

Годишна такса: GBP 31 830 - 33 990

Образователни програми: GCSE, A Level

Възраст на учениците: 11 – 18

Wellington School съществува от 1837 година като Boy School, а от 1977 година се либерализира и започва да приема и момичета. Сега училището има модерно оборудвани класни стаи, високо квалифицирани преподаватели и класове с малък брой ученици. Методът на преподаване е модерен и интерактивен, в съчетание с традиционни дисциплини – математика, наука, английски.

Местоположение

Wellington School се намира в красивата провинция Самърсет. Уелингтън е малък град, в който има кина, театри, възможности за спорт и различни общества по интереси.

Програми

Wellington School е сред най-успешните училища по A Level в област Самърсет. Голямото разнообразие от предмети е породено от предпочитанията на университетите при кандидатстване.

Настаняване

Възпитаниците на училището се настаняват на пълен пансион в отделни къщи според пол и възраст. В къщите има общи стаи с кухня, телевизия, пиано и др. Обикновено стаите са двойни или тройни

Спорт и развлечения

Спортът в Wellington School е много популярен. През последните години възпитаници на училището са печелили купи по футбол, ръгби и лека атлетика. Практикува се също плуване, баскетбол, фехтовка, крикет, колоездене, бадминтон. Организират се мюзикъли и различни представления, също и клубове по хор, театър, дебати и др.

Изисквания и прием

Изискванията за кандидатстване варират според възрастта на учениците и включват изпит по математика, английски или наука, академична справка и интервю.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner