logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Tettenhall College

Детайли

Място: Тетенхол, Великобритания

Годишна такса: GBP 23 994 - GBP 34 500

Образователни програми: GCSE, Pre-A Level, A Level

Възраст на учениците: 11-18 год.

Tettenhall College е частно учебно заведение с първокачествено образование за момчета и момичета на възраст от 2 до 18 години. Резултатите на финалните изпити са доста по-високи от средното ниво за страната. Родителите са включени в процеса на обучение и имат възможност заедно с учителите да следят прогреса на подрастващите.

Местоположение

Tettenhall College е разположен в област Мидландс, Централна Англия, само на 40 минути разстояние от летище Бирмингам. Сградите на училището са обградени от 33 акра гори и обширни поляни – част от красивата гориста местност на селището Тетенхол.

Настаняване

Настаняването е в две главни къщи/общежития – отделни за момичета и момчета, модерно оборудвани и подновени, с общо помещение, места за отдих, кухня и много други удобства за учениците.

Спорт и развлечения

Tettenhall College предоставя широка гама от извънкласни дейности и спортове - лека атлетика, крикет, футбол, хокей, нетбол, ръгби, плуване, тенис и волейбол. Работят клубове по интереси - клуб по шах, готварство, хорово пеене, изобразително изкуство, драма и др.

Изисквания за прием

Академична справка от последните 2 години на обучение, препоръка от преподавател, регистрационна форма, изпити по английски език и математика, интервю в Skype.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner