logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Stover School

Детайли

Място: Стоувър, Великобритания

Годишна такса: GBP 29 985

Образователни програми: GCSE, A Level

Възраст на учениците: 11-18 год.

Stover е едно от водещите училища в Югозападна Англия - с изключителни GCSE и A-level резултати. Наред с тях има постижения и в областта на спорта и музиката. Преподавателите полагат старание и за усвояването на важни житейски умения като увереност, уважение към другите и грижи за общността.  

Местоположение

Нютън Абът е град в Югозападна Англия – на няколко километра от море, в подножието на националния парк Дартмур и в сърцето на графство Девън.

Настаняване

Настаняването е в единични и двойни стаи. Всяка къща разполага с обща стая за почивка. По-големите ученици надзирават по-малките и влизат в ролята на техни наставници. 

Спорт и развлечения

В училището има възможност за голф, плуване, ветроходство, колоездене, тенис, баскетбол, футбол и др. Училищните отбори се състезават на местно, регионално и национално ниво. Извън класната стая учениците могат да изберат да се включат в занимания в зависимост от техните интереси и таланти – танци, изобразително изкуство, готварство, кино и др. Организират се посещения на театрални постановки, музеи, кино, спортни състезания, зоологическа градина и др. 

Изисквания и прием

Академична справка от последните 2 години на обучение и апликационна форма. Провеждат се тестове по английски език и математика и интервю в Skype. 

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner