logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

St Edmund's School

Детайли

Място: Кентърбъри, Великобритания

Годишна такса: GBP 29 346 - GBP 38 538

Образователни програми: GCSE/ IGCSE, A Level

Възраст на учениците: 11-18 год.

St Edmund’s School Canterbury е само на няколко минути пеша от историческия център на Кентърбъри. Училището се грижи не само за израстването на децата и тяхната отлична академична подготовка, но се стреми и да развие социалните им умения и заложби. Актьорът Орландо Блум е един от многото успели възпитаници на Сейнт Едмъндс.

Местоположение

Кентърбъри е едно живописно и красиво градче на около стотина километра от Лондон, с многовековна история още от Средновековието. Обявен е за богато културно наследство и е под защитата на ЮНЕСКО.

Учебни Програми

Вече 110 години St Edmund’s School Canterbury предлага качествено образование в историческата атмосфера на Кентърбъри. Учениците могат да избират предмети в сферата на науките, хуманитарните дисциплини, творчески и практически насочените дисциплини, включително икономика и политика. Сред най-популярните са: биология, история, фотография, математика и театрални науки.

Настаняване

St Edmund’s предлага отлични условия за спорт, а в свободното време - голям набор от възможности – академични и приключенски клубове, както и редица разнообразни занимания през уикенда – екскурзии, социални събития и др.

Спорт и развлечения

Училището е с отлични условия за спорт и развлечения в свободно време - практикуване на различни спортове, участие в някой от многобройните клубове по интереси. Пред уикенда се организират екскурзии и посещения до интересни туристически забележителности, театрални постановки, мюзикъли и др.

Изисквания за прием

Навършени 11 години, академична справка от последните 2 години, както и полагане на изпити по английски език и математика.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner