logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Sidcot School

Детайли

Място: Уинскомб, Самърсет

Годишна такса: GBP 30 300 - GBP 36 090

Образователни програми: 1-year GCSE, GCSE, A Level, IB, BTEC Sport

Възраст на учениците: 11-18 год.

Sidcot School е училище на християнската група квакери, които като пацифисти живеят в хармония с околната среда, възпитават в ангажираност, откритост и внимание към околните. Училището разполага с първокласен спортен център и плувен басейн, конна база, 20 дка игрища, отлични компютърни зали, нов център за изкуства с музикално училище, голям отдел за дизайн и театрално студио. Възпитаниците на Sidcot School постигат отлични резултати на държавните изпити.

Местоположение

Sidcot School заема 150 акра сред красива природа на хълмовете на Мендип в близост до Бристол, Бат и Уелс.

Настаняване

Децата се настаняват в общежития спрямо възрастта и пола. По-малките ученици са в двойни или тройни стаи, а по-големите - в единични или двойни стаи. Училището разполага с медицински център и обща столова.

Спорт и развлечения

Предложенията за спорт са баскетбол, бойни изкуства, ветроходство, волейбол, гимнастика, голф, езда, кану, крикет, лека атлетика, плуване, ръгби, скуош, тенис, уиндсърф, фехтовка, фитнес, футбол и хокей. Отворени клубове по интереси са: актьорско майсторство, астрономия, балет, бридж, готварство, градинарство, дизайн, изкуство, испански език, керамика, китайски език, кънки, обществена дейност, околна среда, кино, ориентиране, оркестър, пещернячество, публично говорене, скално катерене, ски, училищния вестник, стрелба с лък, сърфиране, танци, творческо писане, театър, текстил, фотография, хор и шах.

Изисквания за прием

За прием в програмата A Level се изисква квалификация по английски език IELTS 5.0 или еквивалент, за IB програмата - IELTS 5.5. Алтернативно кандидатите могат да положат изпити по математика и английски език на училището.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner