logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Royal Russell School

Детайли

Място: Кройдън, Съри, Великобритания

Годишна такса: GBP 39 504

Образователни програми: GCSE/ IGCSE, A-Level, BTEC

Възраст на учениците: 11-18 год.

Royall Russell много се гордее с факта, че НВ Кралицата на Великобритания е патрон на учебното заведение. Училището е основно през 1853г. и има завидна репутация не само поради първокачествените условия и прекрасната среда за обучение, които предлага, но и поради изключителното ниво на грижи, които се полагат за учащите се. Royal Russell има програма за продължително подобрение и усъвършенстване на базата си, което гарантира на децата че ще получат най-доброто от британското пансионно обучение. Всяка година училището участва в инициативата “Учебен модел на Обединените нации” с 500 други ученици от цял свят. Училищната база е съчетание от внушителни старинни сгради и модерни съоръжения за обучение и отдих. На разположение на учениците има добре оборудван спортен център с гимнастически салон, наскоро реновирани общежития, научни лаборатории, мултимедийна библиотека, компютърен център и просторни класни стаи.

Местоположение

Royal Russell е традиционно английско пансионно училище, разположено в просторен частен парк само на 20км. южно от Лондон и на един час път с влак от летищата Heathrow и Gatwick. Местността Кройдън, в която се намира училището се отличава с природна красота и от всеки прозорец на училището има гледка към горите.

Учебни програми

Училището предлага богато разнообразие от дисциплини за програмите GCSE и A Level за подготовка за прием в университет. За чуждестранните ученици има специални програми за повишаване на езиковото ниво, които през първата година на обучението са безплатни. Възпитаниците на Royаl Russell успяват да продължат образованието си в реномирани университети сред които Оксфорд, Кеймбридж и London School of Economics.

Настаняване

Royal Russell School разполага с 4 отделни общежития за момичета и момчета които са наскоро реновирани. Някои от стаите имат самостоятелни WC, но повечето използват общи санитарни помещения. Учениците се контролират от дежурен педагог по 24 часа в денонощието.

Спорт и развлечения

Училището предлага отлични условия за практикуване на следните спортове: тенис, футбол, хокей, крикет и нетбол. Големият вътрешен басейн и спортен център предлагат неограничени възможности за аква занимания и спортни тренировки.

Изисквания и прием

Изпити по английски език и математика, които се полагат в офиса на агенция Скай Лайнс и академична справка за последните две години.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner