logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Royal Hospital School

Детайли

Място: Уелингтън, Англия

Годишна такса: GBP 29 040 - GBP 36 978

Образователни програми: GCSE, AS-Level, A-level, BTEC

Възраст на учениците 11-19 год.

The Royal Hospital School е едно от водещите пансионни училища и е под патронажа на британското кралско семейство. Училището предлага най-добрите традиции на класическото английско образование на приблизително 765 деца. На всеки ученик се дава възможност развие своите таланти, да открие нови интереси и да придобие ценности, който ще останат за цял живот, като същевременно се насърчава академичното развитие. Съоръжения: аула, библиотека, гимнастически салон, голф игрище, закрит басейн, игрище за крикет, игрище с изкуствена трева, компютърна зала, конферентна зала, концертна зала, лаборатории, музикален кабинет, параклис, стена за катерене, танцово студио, театрално студио, тенис кортове, фитнес зала и център за изкуство и технологии.

Местоположение

Училището Royal Hospital School е създадено през 1712г. за деца на служители на британските военноморски сили и първоначално е било разположено в Гринуич. През 1933г. училището се премества в сегашната си база на площ от 200 дка. в селцето Холбрук, близо до Ипсуич, Съфолк.

Учебни Програми

Академичното преподаване в Royal Hospital School е на отлично ниво. От ранна възраст всички ученици се поощряват да бъдат любознателни и да развият желание за обучение през целия живот. Програмата предлага балансирано учебно съдържание, съчетаващо най-добрите академични традиции с най-новите технологии. Творчеството и въображението у децата се насърчават чрез добре представени дисциплини по сценичните изкуства - музика, танци и актьорско майсторство.

Настаняване

Учениците са настанени в отделни общежития в зависимост от възрастта и пола си. По-малките ученици споделят стая с още 3-5 деца, а по-големите ученици разполагат със самостоятелни или двойни стаи със собствен санитарен възел. На разположение на учениците има медицински център, зъболекар и фииотерапевт. Децата се хранят в обща столова, но могат да си приготвят леки закуски в кухненските боксове.

Спорт и развлечения

Спорт: баскетбол, бойни изкуства, ветроходство, волейбол, гимнастика, голф, гребане, езда, кану, крикет, лека атлетика, плуване, поло, ръгби, скуош, стрелба, тенис, уиндсърф, фехтовка, фитнес, футбол и хокей. Клубове: актьорско майсторство, астрономия, балет, бридж, гмуркане, готварство, дебати, дизайн, езда, екология, електроника, изкуство, инженеринг, информатика, испански клуб, картинг, керамика, китайски език, кормуване, кънки, моден дизайн, музика, ориентиране, оркестър, пещернячество, плетене, скално катерене, ски, сърф, творческо писане, посещения на театър, текстил, филми, философия, фотография, хор и шах.

Изисквания за прием

За прием от 7-ми до 10-ти клас се изисква кандидатите да положат изпит на самото училище. Чуждестранните ученици задължително посещават курс по English as a Foreign Language (EFL).

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner