logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Royal High School Bath

Детайли

Място: Бат, Великобритания

Годишна такса: GBP 26 718 - 32 286

Образователни програми: GCSE, A Level, International Baccalaureate

Възраст на учениците: 10-18 год.

The Royal High School Bath е от водещите пансионни училища за момичета на възраст от 10 до 18 години. Репутацията се основава на изключителни академични резултати, модерните учебни съоръжения и разнообразните извънкласни занимания. На разположение е наскоро реновиран център за изкуство и технологии, конферентна и компютърна зала, танцово студио, фитнес център, библиотека, музикален център, открит плувен басейн, тенис кортове и театър.

Местоположение

Royal High School Bath е близо до центъра на красивия исторически град Бат, графство Съмърсет. Разположен на около 160 километра западно от Лондон, Бат е известен със своите уникални архитектурни паметници и се нарежда сред главните туристически забележителности във Великобритания.

Настаняване

Училището се гордее с напълно обновените си общежития, проектирани след обратна връзка от възпитаниците му. Общежитията са за 50 души, с модерни, удобни и просторни спални, безжичен интернет, кухненски помещения и места за отдих. 40% от момичетата се настаняват в самостоятелни стаи, 60% - в стаи за трима.

Спорт и развлечения

Доброто образование е много повече от успех на изпитите, затова всички момичета се насърчават да участват в извънкласните занимания. Спортните дисциплини са лека атлетика, бадминтон, баскетбол, фехтовка, футбол, гимнастика, хокей, ски, конна езда, бойни изкуства, гребане, ръгби, скуош, плуване, тенис. Клубове по интереси - балет, керамика, шах, китайски език, информатика, готварство, танци, риторика, актьорско майсторство, градинарство, фотография, керамика и др. Организират се и посещения на града.

Изисквания за прием

От кандидатите се изисква да положат специализиран изпит на училището по английски език, математика и науки. За програмата Sixth Form се полагат тестове по избраните дисциплини, тест по английски език или се предоставя квалификация IELTS.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner