logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Rossall School

Детайли

Място: Флийтууд, Великобритания

Годишна такса: GBP 27 210 - GBP 36 840

Образователни програми: 1 year IGCSE, GCSE, A Level, IB Diploma, BTEC

Възраст на учениците: 11-18 год.

Традициите на историческо пансионно училище с добра репутация са съчетани с иновациите и модерните технологии - Rossall School комбинира най-доброто от миналото с най-доброто от настоящето, за да предостави на своите ученици отличен старт в живота. Училището разполага с библиотека, закрит плувен басейн, компютърна зала, лаборатории, музикален кабинет, параклис, писта за лека атлетика, спортна зала, театрална зала и център за изкуство и технологии.

Местоположение

Rossall School е сред най-добрите пансионни училища във Великобритания. Разположено е на живописния бряг на Флийтуд, Северозападна Англия, с училищна база от 160 акра площ.

Настаняване

Общежитията са отделни за момичета и момчета. По-големите ученици се настаняват в самостоятелни стаи, а по-малките - в стаи за 4-6 души. Храненето се извършва в обща столова.

Спорт и развлечения

Rossall School държи на доброто физическо състояние на възпитаниците си и дава възможност за различни видове спорт - баскетбол, ветроходство, волейбол, голф, кану, крикет, лека атлетика, плуване, ръгби, скуош, стрелба, тенис, фехтовка, фитнес, футбол и хокей, ски, стрелба с лък, както и участие в бенд, оркестър, хор, клас по актьорско майсторство, астрономия, дебати, езда, компютри, филми, фотография и шах.

Изисквания за прием

Всеки кандидат се оценява индивидуално. Изисква се академична справка от последните 2 години на обучение. Полагат се изпити по английски език и математика. Кандидатите за гимназиален курс трябва да демонстрират отлично владеене на английски език с резултат от IELTS минимум 5.0.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner