logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Rochester Independent College

Детайли

Място: Рочестър, Графство Кент, Англия

Годишна такса: GBP 27 100 - 32 700

Образователни програми:   1-year GCSE, Pre-A Level, GCSE, A-level, AS Level

Възраст на учениците:  11 – 20 г.

Основан през 1984 г., днес Rochester Independent College е едно от най-добрите частни училища в Англия с насоченост към изкуствата. Топлата, приятелска и грижовна среда на училището се съчетава с отличните постижения на учениците и доверие, уважение и насоченост към техните индивидуални нужди. В колежа се обучават 300 деца годишно.

На територията на кампуса има градина за която се грижат учениците. Училището разполага и с театрално студио.

Местоположение

Rochester Independent College е разположен в град Рочестър, графство Кент в югоизточна Англия. Кент граничи и се свързва с Франция чрез тунела под Ла Манша. Градът е известен с градините на замъка Сисингхърст, наричани още „градината на Англия“.

Учебни програми

Учениците се обучават по GCSE и A-level програмите, като могат да специализират в областта на изкуството. Учебните занятия са организирани в малки класове по 8 души.

Настаняване

Настаняването е в общежития в единични стаи със самостоятелен или общ санитарен възел.

Спорт и развлечения

По време на уикендите се организират: екскурзии до Лондон и други близки градове, пазаруване в молове, кино и боулинг вечери, вечер на игрите и др. Учениците могат да ползват фитнес зала и да практикуват футбол и плуване.

Изисквания за прием

·         Попълване на апликационна форма

·         Академична справка за завършен клас и препоръка от училището

·         Препоръка от учител

·         Скайп интервю

 

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Rochester Independent College в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner