Reddam House Berkshire

Детайли

Място: Wokingham, UK

Годишна такса: GBP 29 526 – GBP 33 789

Образователни програми:  GCSE; A-Level

Възраст на учениците:  11 – 18 г.

Това наистина величествено училище се намира в Уокингам, Бъркшир, на 35 мили западно от централен Лондон и е разположено върху над 100 акра включващи спортни игрища, езеро и красиви паркове. Известно още като бившият Bearwood College, учебното заведение беше стартирано отново под името Reddam House с голям проект за реконструкция, както по отношение на съоръженията, така и по отношение на образователния подход, което изцяло преобрази училището.

Учебни програми

Обучението в училището се осъществява по традиционната британска образователна система включваща програмите GCSE и A-level. Над 60% от завършилите ученици получават оферти от университетите на Russell Group.

Настаняване

Международните ученици се настаняват на пълен пансион, като момчета и момичета са в отделни общежития.

Спорт и развлечения

Училището предлага огромен набор от извънкласни дейсности, които насърчават всяко дете да намери нещо, което ще му позволи да развие личните си качества, нагласи и умения, които да допълнят академичния му успех. Предлагат се клубове по изкуство, танци, драма, музика, дебат, обществени науки. Сред спортовете се открояват тенис, лека атлетика, плуване и бягане.

Изисквания за прием

-          Академична справка за последните 2 учебни години;

-          Препоръка от текущото училище;

-          Успешно представяне на входящи изпити включващи изпит по английски език;

-          Интервю.

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Reddam House Berkshire в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ