logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Queen Ethelburga's

Детайли

Място: Йорк, Великобритания

Годишна такса: GBP 47 250 - GBP 52 368

Образователни програми: GCSE, International Baccalaureate, A-level, Pre IB and Pre A-Level

Възраст на учениците: 6–18 год.

Queen Ethelburga’s е в класацията на 5-те най-добри училища в северна Англия, съставена на база академични постижения. Училището се гордее с гостоприемното си отношение и приятелската атмосфера, а преподавателският колектив има много опит в обучението на чуждестранни ученици. Queen Ethelburga's е за момичета и момчета и има представители от 30 различни националности. Училището разполага със собствена конна база и редовно се организират екскурзии до Йорк, както и посещения на Хароугейт. Общият брой на учениците е около 780.

Местоположение

Училището Queen Ethelburga’s е основано през 1912 год. и се намира в провинциален район между графство Йорк и известният град за отдих и спа Хароугейт в северната част на Англия. Училището е заобиколено от приятните градини и обширни полета на красивата Йоркширска провинция. Queen Ethelburga’s се помещава в прекрасна викторианска сграда, и предлага отлични условия за настаняване на пансион.

Учебни програми

Предлагат се академичните програми GCSE, AS, A Level и International Baccalaureate. Децата могат да избират да изучават следните чужди езици: испански, немски или френски език.

Настаняване

Учениците от долните и горните класове се настаняват в отделни общежития. Всички стаи са снабдени с интернет и на децата се разрешава да посещават близките градове през уикендите.

Спорт и развлечения

Задължителните спортни дисциплини, включени в учебната програма са: хокей, тенис, нетбол, раундерс с топка и бухалка, футбол, крикет и ръгби. Свободно избираемо се предлагат: конна езда, фитнес и над 15 кръжока по компютри, изкуство и други. Предлагат се и класове по актьорско майсторство, фотография, текстил, мода, дизайн, танци и ораторско изкуство.

Изисквания и прием

Училището приема деца на 5,11,13 и 16 годишна възраст. Полагат се два специални изпити на училището по английски език и математика (в офиса на агенция Скай Лайнс), изисква се и академична справка от настоящето учебно заведение.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner