logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Plymouth College

Детайли

Място: Плимут, Великобритания

Годишна такса: GBP 28 686 - GBP 32 880

Образователни програми: GCSE, A Level, International Baccalaureate

Възраст на учениците: 11-18 год.

От 1877 г. Plymouth College е сред водещите образователни институции в Югозападна Англия, поддържа своите традиции и в същото време се стреми към подготвяне на младите хора за нуждите и очакванията на един бързо променящ се свят, какъвто е XXI век. Колежът обучава ученици от цял свят и полага усилия да насърчи децата да растат щастливи, уверени и амбициозни.

Местоположение

Plymouth College е разположен в оживения морски град Плимут, в графство Девън, югоизточната част на Англия, на протока Ла Манш. Плимут е сред най-големите английски пристанища, от което са отплавали мореплавателите Джеймс Кук и Франсис Дрейк, а Чарлз Дарвин е предприел своята околосветска обиколка.

Настаняване

В Plymouth College учениците се възпитават да живеят самостоятелно в дом далеч от дома. Момичетата и момчетата се настаняват в отделни общежития, a помещенията с телевизия, видео, игри и компютри са общи. Храненето e в столова и в кухненски боксове за приготвяне на леки закуски и напитки. Пералните помещения са на разположение за ползване през делничните дни.

Спорт и развлечения

Всяко дете се насърчава да развива таланта си в различни спортове - бадминтон, баскетбол, ветроходство, голф, катерене, крикет, лека атлетика, нетбол, плуване, ръгби, стрелба с лък, тенис, фехтовка, футбол и хокей; и клубове по интереси - астрономия, боулинг, електроника, катерене, керамика, кино, конна езда, пързаляне с кънки, рисуване на стъкло, каране на сърф, туризъм, шах и много други.

Изисквания за прием

От кандидатите се изисква академична справка от предходното училище и препоръка от преподавател. Задължително се полагат тестове на Plymouth College по английски език и математика.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner