logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Pangbourne College

Детайли

Място: Рединг, Бъркшир, Великобритания

Годишна такса: GBP 38 040

Образователни програми: GCSE/ IGCSE, A-Level, BTEC

Възраст на учениците: 11-18 год.

У възпитаниците на Pangbourne College се поставя акцент върху развитието на лидерски качества и ефективни комуникационни умения. Колежът е с отлична репутация в преподаването на музикални предмети и актьорско майсторство. Общият брой на учениците е около 461.

Местоположение

Pangbourne College е разположен на 930 декара площ в красивата провинция на Бъркшир, на 2 км от река Темза.

Настаняване

В общежитията част от учениците са настанени в самостоятелни стаи, а останалите - в стаи с 2-4 легла. Храненето е в столова към училището. Децата имат възможност да посещават близките градове през почивните дни.

Спорт и развлечения

Свободноизбираемо се предлагат следните спортни дисциплини: тенис, ветроходство, ръгби, гребане, хокей, крикет, нетбол, джудо, скуош, голф и лека атлетика. Учениците могат да се запишат в една от следните музикални групи: хор, оркестър и джаз група; и на курс по театрално изкуство и дизайн.

Изисквания за прием

Pangbourne College приема деца на 11, 13 и 16-годишна възраст. Полага се изпит на училището, изисква се академична справка от настоящото учебно заведение.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner