logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Padworth College

Детайли

Място: Рединг, Великобритания

Годишна такса: GBP 30 750 - 31 500

Образователни програми: GCSE/ IGCSE, A Level, International Foundation Year

Възраст на учениците: 13-18 год.

Padworth College e основан през 1963 г. от оксфордския преподавател Питър Физън. Колежът въвежда неформална обстановка в обучението в малки групи и в тези условия се насърчават индивидуалните таланти на всички ученици.

Местоположение

Padworth College се намира на красиво, спокойно и сигурно място в историческата сграда Padworth House, само на 15 мин от университетското градче Рединг, на 40 мин от Оксфорд и на 45 мин от летище Хийтроу и Лондон.

Учебни програми

Училището приема британски и международни ученици на възраст от 14-19 г. Предлагат се множество програми, адаптирани към нуждите и академичните цели на учениците.

Настаняване

Настаняването е в комфортни единични или двойни стаи в отделни общежития за момчета и момичета. Храненето става в столова към колежа. Има кухненски помещения в пансиона за приготвяне на леки закуски и стаи за социализиране.

Спорт и развлечения

Децата се насърчават да участват в извънкласни дейности, организирани от персонала на училището или от външни инструктори след учебните часове и през почивните дни. Предложенията за спорт са баскетбол, футбол, фитнес и др. На разположение са клубове по икономика и философия, дискусионен клуб, класове по актьорско майсторство и пеене. Програмата се допълва от екскурзии в събота, посещения на театър, музеи и художествени галерии, пейнтбол.

Изисквания и прием

За кандидатстване за GCSE, A Level или Pre-A level се изисква попълнен формуляр, препоръка от директора на училището и академична справка за последните две години. Кандидатите трябва да положат приемни изпити по английски език и математика.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner