Orwell Park School

Детайли

Място:  Nacton, Ipswich, Suffolk, UK

Годишна такса: GBP 26 022 – GBP 27 600

Образователни програми:   Middle School – years 3 to 5 (7 – 9 г.); Senior School – Years 6 to 8 (10 – 13 г.)

Възраст на учениците:  7 – 13 г.

Orwell Park School е основано през 1937 г. като подготвително дневно и пансионно училище. Изключителната красота на земите и историческите сгради допринасят за едно вдъхновяващо преживяване, съчетаващо наследството и традициите от миналото с динамизма и енергията на настоящето и бъдещето.

Местоположение

Orwell Park School е разположено върху 110 акра, обхващащи красиви зелени площи, гори и спортни игрища с изглед към устието на река Оруел в графство Съфолк. Основното училище се помещава във впечатляващо имение с грузински произход. Училището е известно като едно от най-красивите училища във Великобритания.

Учебни програми

От 7 до 9 годишна възраст, децата изучават основните предмети: английски език, математика, хуманитарни и природни науки, информатика, френски език, музика, изкуство и спорт.

От 10 до 13 годишна възраст се изучават: изкуство, латински, испански, гръцки, дизайн и технологии, драма, английски език, френски, география, история, информационни технологии, математика, музика, спорт, религиозни и хуманитарни науки.

Настаняване

Настанянето започва от 7 годишна възраст, като момчета и момичета са отделно. Стаите са просторни, чисти и светли, осигуряващи отлични условия на живот.

Спорт и развлечения

Всички деца в училището практикуват поне един вид спорт. Обширните външни площи на колежа дават възможност за организиране на множество игри и забавления за децата, както формални, така и развлекателни. На територията на училището има: площадка за преминаване на препядствия, футболно игрище, голг игрище, игрище за провеждане на спортни занятия през вечерта, плувен басейн, както и игрища за скуош, ръгби, хокей, крикет и спортна зала. Училището е отлично оборудвано и за практикуване на артистичните способности на децата. Всяко дете има възможност да изяви своите идеи и таланти.

Изисквания за прием

  • Академична справка;
  • Входящи тестове на училището по английски език, математика и тест за когнитивни умения;
  • Интервю с координатор по подкрепа на обучението в колежа.

Стипендии

Училището предлага стипендии на база на академични, музикални, спортни и артистични постижения. За повече информация се свържете с агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Orwell Park School в България.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ