logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Newbury Hall School

Детайли

Място: Нюбъри, Великобритания

Годишна такса: взависимост от продължителността на записаната програма на обучение

Образователни програми:   Основната цел на училището е да подготви всеки ученик за успешна интеграция в британската образователна система.

Възраст на учениците:   13 - 18 год.

Основната цел на училището е да подготви всеки ученик за успешна интеграция в британската образователна система. Това се постига с разработването на индивидуална програма, според нуждите на ученика. Програмата обикновено включва интензивно изучаване на английски език и на отделни предмети: математика, природни науки, психология, икономика, политически науки, изкуства и дизайн. Минималната продължителност на обучението е 1 седмица, а максималната зависи от поставените цели и постигнати резултати.

Местоположение

Newbury Hall School (Нюбъри Хол Скуул)се намира в красивото графство Бъркшър. Кампусът на училището е разположен в малкото живописно градче Нюбъри и впечатлява както с реновирани сгради с архитектурна значимост, така и с модерни постройки в духа на 21 век. Най-близките летища са: Гатуик (72 км) и Хийтроу (121 км).

Учебни програми

Основната цел на училището е да подготви всеки ученик за успешна интеграция в британската образователна система.

Предлага подготовка по английски език, както за всички нива, така и за различни видове сертификати.

Настаняване

Училището разполага с модерни общежития, отделни за момичетата и момчетата. Настаняването е в самостоятелни стаи със санитарен възел.

Спорт и развлечения

Учениците могат да избират както от предлаганите извънкласни занимания, така и да заявят желание да се организира на индивидуален принцип спорт или дейност, според интересите им. Предлагат се още разнообразни клубове по интереси, спортове и др.

Изисквания за прием

Изпит по английски език при продължителност на програмата 1 уч. година. При по-кратки програми не се изисква изпит.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner