logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Myddelton College

Детайли

Място: Denbighshire, Северен Уелс

Годишна такса: GBP 36 600

Образователни програми:  GCSE, A-Level

Възраст на учениците:  11-18 г.

Myddelton College е ново пансионно училище за момичета и момчета от 11 до 18 години, в партньорство с дамското училище Adcote School. Помещава се в сграда от 1859 г. - част от световното архитектурно наследство, преустроена за съвременния живот. Построени са и уникални съоръжения - голям спортен център, стена за катерене, пещера за спускане, тенис корт, музикално студио, танцово студио, театър и др. В училището учат деца от Европа, Азия и Африка.

Местоположение

Кампусът на Myddelton College е разположен в прекрасния пазарен град Denbigh, в Северен Уелс. Манчестър и Ливърпул са само на два часа път, а добрата транспортна структура прави лесен достъпа до цялата страна. Впечатляваща е планинската област Clwydian Range, а разнообразието от открити занимания в националния парк Snowdonia и Colwyn Bay е голямо.

Учебни програми

GSCE, A-Level. Програмите на Myddelton College съчетават най-доброто от британската образователна система, модерно преподаване и подготовка с използване на силните страни на детето. За чуждестранните ученици се предлага допълнително три пъти седмично подготовка по английски език.

Настаняване

Момичетата и момчетата се настаняват според пол и възраст в двойни и тройни стаи в 4 общежития с капацитет около 50 деца. Училището осигурява униформа и спортен екип.

Спорт и развлечения

Myddelton College дава възможности за практикуване на катерене, триатлон, голф, тенис, бадминтон, баскетбол, бягане, спускане, планинско колоездене, лека атлетика, ориентиране, плуване. Освен това, училището разполага с плувен басейн, тенис кортове, съоръжения за фотография и керамика - за развиване на специфичните таланти. Други извънкласни занимания са: театър, клуб по дебати, радио и др.

Изисквания за прием

Апликационна форма, копие от паспорт, академична справка, препоръка, интервю в Skype, входящ тест.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner