logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

MPW Schools and Colleges

Детайли

Място: Лондон, Кеймбридж, Бирмингам (Англия)

Годишна такса: GBP 22 383 - 29 715

Образователни програми:  Pre-programmes, GCSE, A Level, A Level Retakes, Foundation, Easter Revision

Възраст на учениците:  Pre-programmes, GCSE, A Level, A Level Retakes, Foundation, Easter Revision

MPW Colleges е образователна организация, основана през 1973 г. от трима възпитаници на университета Кеймбридж (Mander, Portman, Woodward), с 3 кампуса във Великобритания - Лондон, Кеймбридж и Бирмингам. Всеки един от трите колежа разполага с отлична база и предлага индивидуален подход в стимулираща и спокойна учебна среда. Училището предлага академичните програми GCSE, A Level, A Level Retakes, Foundation и Easter Revision. Най-много ученици се обучават по програмата A Level. Обучението в колежите на MPW e в малки групи до 8-9 ученика. Съотношението ученици от Великобритания и чужбина е 60-40%. Всяка година се приемат до 150 ученика от цял свят.

Местоположение

Организацията разполага с три локации:

MPW London се намира в престижния лондонски квартал Южен Кенсигтън, в непосредствена близост до най-големите културни забележителности на английската столица. Колежът се помещава в 3 красиви сгради от 19 в, които са напълно реновирани и впечатляват с уникалната си архитектура. На разположение на учениците са модерни класни стаи с интерактивни бели дъски и аудиовизуална техника, 5 учебни лаборатории, компютърни зали, ателиета по керамика, фотографска лаборатория и 3 библиотеки.

MPW Cambridge се намира в 4-етажна Викторианска сграда в Brookside, на пешеходно разстояние от центъра на Кеймбридж. Класните стаи са светли и просторни, повечето с интерактивни бели дъски и аудиодизулана техника. На разположение са още 3 учебни лаборатории, арт студио, 2 зали за самоподготовка с компютри, онлайн библиотека, кафетерия и изпитен център.

MPW Birmingham се намира в югозападната част на Бирмингам, в спокойния квартал Edgbaston. Материалната база включва модерни класни стаи с интерактивни бели дъски, библиотека, стая за отдих, учебни лаборатории и 2 компютърни зали. Колежът дава много добра подготовка за прием в специалностите дентална медицина и медицина и има силни катедри по математика, социални и хуманитарни науки.

Настаняване

Настаняване се предлага на учениците, които имат навършени 16 г., в общежития, грижливо подбрани приемни семейства или самостоятелни квартири.

Спорт и развлечения

Предлага се разнообразна програма от извънкласни занимания - спортове, участие в разнообразни клубове по интереси (дебатиране, фотография, модел на Обеднинените нации и др.). Редовно се организират посещения на културни прояви и исторически забележителности.

Изисквания за прием

Представя се академична справка за последните 2 години и се полага изпит по английски език или се предоставя сертификат за владеене на езика (IELTS). Провежда се и скайп интервю.

За повече информация се свържете с представителя на MPW Schools and Colleges за България – SKYlines.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner