logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Moyles Court School

Детайли

Място: Рингуд, Южна Англия

Годишна такса: GBP 21 246 - GBP 26 805

Образователни програми:   GCSE/ IGCSE

Възраст на учениците:  7 – 16 год.

Moyles Court е колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Програмите, които предлага колежът, са подготвителните години 7, 8 и 9 и двугодишно GCSE, което отговаря на година 10 и 11 в британската образователна система. Във Великобритания обучението е 13 години, като година 10 и 11 отговарят на 9 и 10 клас в България.

В Moyles Court учат 200 деца, като 10% от тях са международни. Класовете са малки по размер – средно по 15 ученици, което позволява на учителите да обърнат индивидуално внимание на всяко дете.

Доказателство за високите академични постижения на училището са GSCE резултатите, като през 2017г. 29% от тях са А* и А.

Местоположение

Училището ползва за своя база имение, датиращо от XVI в., ситуирано в New Forest National Park. Намира се в близост до Ringwood, малко градче на югозападното крайбрежие на Великобритания.

Учебни програми

GSCE

Настаняване

Moyles Court разполага с две бази, където се настаняват учениците. Във всяка къща има всекидневна стая с безжичен интернет, като така учениците могат да поддържат връзка със своите семейства. През уикендите се организират развлекателни активности и екскурзии.

Спорт и развлечения

Училището разполага с модерно оборудван спортен салон, спортни и футболни игрища на открито, нетбол и тенис кортове, арт и ICT студиа, библиотека.

Колежът организира разнообразни спортни активности и игри на открито, а също и посещения на театър и кино.

Изисквания за прием

Академична справка от предходното училище.

За повече информация се свържете с представителя на Moyles Court School за България – SKYlines.

Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner